Jump to content

My super car

lucix5

Recommended Posts

ai zaproximat tu 2*10500=21000 si rotunjit sa zicem 22500 euro.

Poate era Logan fulleanu, 1.4 MPI , cu 3 bucati Remat......deci vreo 5.000 euro bucata x 2 = vreo 10 betze :))

@lucix.....nu pune la suflet, mai glumim si noi.....sa o stapanesti sanatos :)

in '89 avea unchimiu bani depusi pt masina noua.nu s-au mai livrat daca a fost cu revolutia,dar dupa cativa ani si-a luat banii cu care s-a dus direct la alimentara si a cumparat un carton de oua.deci 1 ou=1leu * 24/carton 24 lei *2 =48 de lei.eu zic ca ai dat 98 pe ea :twoup:)

Am mai intalnit oameni ca tine care mi-au spus ca la banii astia mai bine isi lua doua Loganuri noi cu toate dotariile.

cat crezi ca am dat pe ea?

Poate ne-o prezinti si noua,la urmatorul BMW meeting din Oradea

Cefi, cand e BMW meeting-ul din Oradea?

Am mai intalnit oameni ca tine care mi-au spus ca la banii astia mai bine isi lua doua Loganuri noi cu toate dotariile.

cat crezi ca am dat pe ea?

pe astia ca mine cam pe unde i-ai intalnit?

ai zaproximat tu 2*10500=21000 si rotunjit sa zicem 22500 euro.

dar zi tu ca ne tii in suspans.

Nu tie iti era destinata fraza asta ci lui KFL.

Ce zici de 16 000 euroi+ 4 jante de 19 cadou

scuze WLF

te-am botezat

Am cumparat-o in februarie cand am putut negocia

Edited by lucix5

Pai n-ai dat nici mult nici putin. 1000 euro lipsa navigatiei, si faptul ca e manuala, cam pe acolo e pretul. Eu nu zic ca e nasoala sau altceva, eu ti-am zis din punctul meu de vedere, cum am gandit eu cand mi-am luat masina, ca si eu mi-am luat-o recent. Stiu pe de rost toate X5-urile care au aparut pe internet de vanzare, asa ca na, pot sa imi dau cu parerea.

Cat a costat masina ta?

detalii

si niste poze (neaparat cu trapa panoramica sa ne minunam si noi + niste butoane pe acolo)

Hai nu fi timid

si zici ca n-ai avut niciodata probleme cu cutia automata, poate ai putini km facuti cu ea.

Poate o tii numai in garaj sau prin centru la defilare

Pai dupa trapa panoramica plang si eu, de aia te-am si intrebat. Ma consolez cu faptul ca am plafonul negru.

Imi e plina de mocirla pe unde umblu zilele astea si n-am avut timp sa ii fac poze, dar este identica cu asta, Individual Yachtline Maritim, aceleasi jante, culoare, interior, optiuni, cu singura specificatie ca in loc de navi originala, are un sistem Alpine cu tochscreen, camera de marsalier, dvd etc.

http://img62.imageshack.us/img62/4761/rsegt20kgrhqmokiceu95st.jpg

http://img689.imageshack.us/img689/2065/rseg0w20kgrhqyokiieuntn.jpg

ultima a zis ca e x5 mincinosul

Eu zic sa iti masori cuvintele, eu nu te-am jignit cu nimic. :)

Edited by WLF

scuze daca te-am jignit

zilele urmatoare imi schimb si eu jantele

Cat ai dat pe ea?

detalii

cati KM rulati in RO?

pielea crem e sensibila

asa masina are si vecinul meu, el o vinde la 25 500 euro

fabricata in 2005

Edited by lucix5

E unic proprietar in Ro, fabricata in 10.2004 si luata de noua in 2005 de la reprezentanta, 160 de mii cu istoric complet la Bavaria, 20k euro. Nu e deloc sensibila pielea, si eu sunt uimit cat de bine s-a tinut, sau cel putin asta e masina cu km reali si cele cu pielea jerpelita au 400-500 de mii de fapt. Am luat-o sa o tin mai multa vreme, m-am saturat sa schimb masinile o data pe an. Mi-a dat si jante de iarna cum ai tu acum pe masina, o sa le vand sa mai scot din bani ca nu am nevoie de ele, prefer sa iau cauciucuri de iarna pe 19 decat sa umblu cu jantele alea pe 17.

Am vazut-o si pe cea de care zici la 25.500, dar mi s-a parut mult prea scumpa pentru criza asta, mai puneam 5 mii si luam modelul nou.

Daca as fi avut 20 000 euro as fi dat.

deci ramai la x5, asa cum fac si eu

Nu stiu ce sa zic de modelul nou de x5 ca nu-mi prea place, sau trebuie sa ma obisnuiesc

Oricum frumoasa masina ( sunt putin invidios pe interior)

Edited by lucix5

Daca as fi avut 20 000 euro as fi dat.

deci ramai la x5, asa cum fac si eu

Nu stiu ce sa zic de modelul nou de x5 ca nu-mi prea place, sau trebuie sa ma obisnuiesc

Oricum frumoasa masina ( sunt putin invidios pe interior)

Luci ! ce faci mai ?? :) imi jignesti masina ?

Zici ca nu'ti place Bmw X5 modelul nou ? :( Sincer eu st foarte multumit de ea ...motor de 4.8 benzina ...si putin preparata la Hamman a ajuns la 400 de cp :twoup: acum ramane la aprecierea ta...ce model iti place ..sti cum se spune gusturile nu se discuta ..numai bine ! :)

Edited by Myke_4.8

Urmatoarea masina va fi un x6 dar deocamdata nu imi pot permite..

Motor de 4.8 benzina? Cat consuma in oras?-ca eu nici nu vreau sa ma gandesc-

Myke 48 sincer sa fiu n-as da 15 000 euro in plus fata de cat am dat eu pe a mea pt x5 tau

Edited by lucix5

Urmatoarea masina va fi un x6 dar deocamdata nu imi pot permite..

Motor de 4.8 benzina? Cat consuma in oras?-ca eu nici nu vreau sa ma gandesc-

Myke 48 sincer sa fiu n-as da 15 000 euro in plus fata de cat am dat eu pe a mea pt x5 tau

Mda ti'am mai zis gusturile nu se discuta !

Consum :) intre 18 - 21 !

Numai bine ! :)

• 7 months later...