Jump to content

Recomandare amortizoare E36

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Am vazut brandex ca ai full la 250 la tine pe sait... dar unde e facuta ? la Ghimpati?! :twoup: sau e din aia de unica folosinta

@grozadan - ma refeream in preturile mentionate ... ca doar e logic ce ai zis tu dooh...

Acum esti cu ....... Sunt satul de experti ca voi. Vezi vreo plangere pe topicul meu? Eu le am pe masina de ceva timp cu jante pe 19" si nu am nicio problema.

P.S. - sunt mult mai bune decat toate asa zisele Sachs, Monroe, TA-Technix etc de se vand pe la noi

Edited by BRANDEX

Nu se lega de tine Brandex, ci de "piesele de calitate" aparute pe piata ... Daca sunt asa de bune ofera garantie cu returnarea banilor si apoi te vom crede cu totii!

Am mai schimbat eu niste discuri de frana ULTRA-Performante si mi s-au ovalizat dupa 1500km si nu am fost singurul, au mai fost inca doua persoane...iar la "garantie" vanzatorul a inceput sa dea din colt in colt! Suntem satuli de astfel de TZEPE si POST-GARANTII!

E vorba de discurile alea pe care le-ai luat chiar de pe forum?

Din pacate da! Si frati-miu si un amic au avut aceleasi probleme, credeam ca pe mine m-au ocolit :twoup: ...neah...nici vorba! Mai josnica a fost insa atitudinea dealer-ului cand a fost vorba de garantie!

PS: Nu-mi dau seama insa cum de cei din UK/US (e60.net) recomanda aceste discuri (EBC) ca fiind excelente, iar noi am prins 3 seturi ce s-au ovalizat in 1000 km?

@Brandex - man no offence... dar pe bune acu la pretul care il au .... sti cum se zice - suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine....

Da-ne mai multe detalii despre ele totusi... e prea frumos sa fie adevarat - pentru ca cele mai ieftine reglabile sunt AP Fahrwerk * sau cum se scrie * - la 500 de euro sau TA technixurile alea care scartaie la 300 de eur.

@Brandex - man no offence... dar pe bune acu la pretul care il au .... sti cum se zice - suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine....

Da-ne mai multe detalii despre ele totusi... e prea frumos sa fie adevarat - pentru ca cele mai ieftine reglabile sunt AP Fahrwerk * sau cum se scrie * - la 500 de euro sau TA technixurile alea care scartaie la 300 de eur.

Cand erau scumpe nu era bine, acum ca sunt ieftine, iar nu e bine. Cand ne intalnim te fac o tura cu masina sa-ti dai cu parerea.