Jump to content

Am nevoie de pareri obiective

cyborg

Recommended Posts

pai hyundai sunt nr 1 sau 2 in sua , ei si kia la garantie.

ia sa trec sa vad finisajele ca stau nasol rau koreeni la capitolu asta. trec maine pe la hyundai

109787[/snapback]

pai m-am uitat in masina pe care am vazut-o ieri in parcare. nu parea a fi plastic din ala ieftin si avea si tapiteria din piele crem. maine trec si eu pe la ei, "sa pun mana", poate ma lipesc si de un drive-test :blink:

Arata binisor masina insa ramane un Hyundai , atat la pret cat si la tehnologie... ofera mult pentru un pret atat de mic si are dotari complete din echiparea standard, garantia trebuie si ea mentionata...as putea zice ca masina face exact cat costa... insa niciodata nu se va compara cu un BMW , de aceea daca vrei Hyundai , iei Hyundai , daca vrei BMW deja devii simpatic :blink: si ai parte de calitate , rafinament tehnic , materialele cele mai bune si tot asa :)

Americanii isi cumpara Hyundai si Kia dar isi doresc BMW sau Mercedes :)

nu sunt. da optionale nu au masinile astea ? poti pune pdc aftermarket cum o sa bag si eu soon. wireless. 4 mil

cutia automata rulz

109804[/snapback]

la un jeep ii sta bine sa aibe cutie automata.Pe un drum off-road nu ii poti comanda tu cum sa schimbe vitezele.In rest la o masina imi place sa aibe cutie manuala :blink: Asta e doar parerea mea

Edited by Alex86

dc nu te orientezi spre toyota Rav 4...parca nu e chiar asa mare ca Santa Fe dar e peste ea la finisaje...chiar imi pare foarte dragut modelul nou...plus ca seamana la partea frontala intrucatva cu Santa Fe.....zici ca e mai ieftina ca X3...dar ai socotit taxele de 30% ?....daca iei leasing o sa mai scazi din taxe pt ca o sa se calculeze doar pe valoarea reziduala si inca ceva..nu se mai face pe toata masina...oricum e o masina la care platesti cum zicea cineva mai sus doar masina...nu si imaginea de marca ....bafta

de ce sa fie o rusine ? tata a vrut Kia Sportage inainte de Ford dar nu s-a incadrat in buget

109861[/snapback]

Vorba vine,zicea cineva mai sus ca automat devii simpatic, daca conduci un BMW.

Iti dai seama ce urat arati intr-un Hyundai :blink:

Just kidding :)

Vrei sa dai BMW-ul?!?

[...]

cutia automata rulz

109804[/snapback]

Daca e BMW sigur, altele depinde de la caz la caz si de la motor la motor.

dc nu te orientezi spre toyota Rav 4...parca nu e chiar asa mare ca Santa Fe dar e peste ea la finisaje...chiar imi pare foarte dragut modelul nou...plus ca seamana la partea frontala intrucatva cu Santa Fe.....zici ca e mai ieftina ca X3...dar ai socotit taxele de 30% ?....daca iei leasing o sa mai scazi din taxe pt ca o sa se calculeze doar pe valoarea reziduala si inca ceva..nu se mai face pe toata masina...oricum e o masina la care platesti cum zicea cineva mai sus doar masina...nu si imaginea de marca ....bafta

109835[/snapback]

Am vazut un test comparativ in ultimul Auto Motor si Sport si RAV4 bate la fund toata competitia. Bineinteles, X3 nu era competitor de-al lui RAV4... :blink:

poate sunt putin off-topic dar ..mam plimbat cu un kia opius,e versiunea lor de lux si tin sa va spun ca am ramas masca :) caliatea era super ,dvd in plafon in spate,senzori si camera pt parcare,scaune incalzite si electrice,bancheta electrica,ce mai ,super tare,masina cu care mam plimbat avea un motor de 3000cmc benzina si avea un consum in oras de 12-13 si se infigea ff bine,la 35.000 parca a fost o super alegere aaaa si are garantie 5 ani fara limita de km ceea ce mi se pare super ,garantia se acorda la bucsi,pivoti ,bascule,etc nu se acorda pt discuri,placute,si cam atat,deci faceti si voi un calcul daca e buna varianta asta ,am uitat sa precizez interiorul este bestial,exteriorul :blink: parerea mea :)