Jump to content

noua veche masina

iulianm

Recommended Posts

Si acum ai gasit bani...ai dus-o la bulgari  :)

ce sa faci asta este cand romania iti cere 3500e tegandesti ca mai bine dai 650+ platforma

cat ai dat sa o inmatriculezi la vecini?

650E + platforma din bucuresti pana la ruse inca 3 mil

Aud tot felul de pareri pro si contra,chiar e in regula toata treaba?

Ma refer la impozit mai mult.

Nu inteleg ce impozit te referi la bulgari? In urma cu un an a fost impozitul pentru masinile de peste 150 CP in momentul de fatza numai este si am inteles ca nu o sa mai fie in viitorul apropiat

Aud tot felul de pareri pro si contra,chiar e in regula toata treaba?

Ma refer la impozit mai mult.

Eu in cateva luni o sa vreau sa devin cetatean bulgar numai pentru chestia cu inmatriculari auto si asta pentru ca este mai avantajos.

[

Eu in cateva luni o sa vreau sa devin cetatean bulgar numai pentru chestia cu inmatriculari auto si asta pentru ca este mai avantajos.

Hai du-te ca nu te cred...

Cum adica nu platesti impozit? Ai grija sa nu iei vreo teapa de la astia cu inmatricularile pe la vecini...

Edited by katlin

[

VB ma modul cel mai serios.

[

Cum adica nu platesti impozit? Ai grija sa nu iei vreo teapa de la astia cu inmatricularile pe la vecini...

Chesti cu plata neplata impozitului poti sa o faci si la noi daca vrei sa sti dar asta este alta discutie :)

Eu stiam ca masinile inscrise la bulgari pe persoana fizica sunt scutite de la impozit , pe cand cele inmatriculate pe firma nu sunt scutite , adica plateste firma odata pe an nu stiu ce cotizatie.

Eu nu am platit impozit si la itp m-au primit fara probleme si nu mi-au reprosat de vre-o taxa neplatita.

Mai devreme sau mai tarziu tot dai de fisc,crede-ma,spunea cineva pe un topic ca de moarte si fisc nu te poti feri si te asigur ca asa este...

Sa-ti spun cum este in BG platesc anual impozit carte verde si asigurare 200E sin romania platesc mai mult. Cum scap de impozit in Ro? Foarte simplu scot masina din circa fiscala - Politia Romana nu are baza de date comuna cu Fiscul drept urmare tu circuri cu masina care nu plateste impozit in Ro. Riscul la chestia asta ca in cativa ani sa se prinda de asta si nu stiu ce se poate intampla.

Eu stiam ca masinile inscrise la bulgari pe persoana fizica sunt scutite de la impozit , pe cand cele inmatriculate pe firma nu sunt scutite , adica plateste firma odata pe an nu stiu ce cotizatie.

Eu nu am platit impozit si la itp m-au primit fara probleme si nu mi-au reprosat de vre-o taxa neplatita.

Te cred asa o fi eu stiu ca am de plata in jur de 200E asigurare itp si impozit asa am fost si eu anuntat.

Si daca vei vrea sa o vinzi iti trebe ceva de pe la finante de la ei?

Daca o vinzi tre sa faci tu o procura atat pentru ca proprietarul bulgar nu se schimba.

Stau si ma intreb ca prostu'...cum dracu bulgarii astia nu iau impozit,n-au taxe de inmatriculare,fug toti la ei in concedii,o duc mai bine ca noi...

Eu cred ca au pe cineva acolo sus care stie cum sa conduca si sa bage baniii in tara cu ca leprele noastre.