Jump to content

FILTRE DE AER CARE SCAD CONSUMUL SI CRESC PUTEREA ! E PE BUNE

Recommended Posts

@monique

Este un filtru multifunctional, cu difuzor intern, supraaspirat.

Filtrul raceste aerul datorita difuzorului intern. Aerul mai rece este mai dens. Un aer mai dens creste randamentul motorului. Rezulta ca:

1. Cu mai putina benzina arzi un debit mai mare de aer.

2. Ajungi la putere mai mare la turatii mai mici =>> Scadere de consum datorata timpului de deschidere a clapetei de aer mai mic.

Rezultanta mare:

Scadere de consum de minim 10% fata de filtrul original, in orice conditii de drum, vreme, cauciucuri, benzina, etc.

Crestere de putere cu minim 2-3% fata de puterea initiala ( Ex: BMW 316 105 CP inainte + filtru 107-108 CP )

Randament de filtrare de minim 99% demonstrat de certificatele de omologare ale producatorilor de element filtrant care ne sunt furnizori (Serkan Filter Iran si Mann Filter Germania)

Cu stima,

Radu Hossu

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Salut

1. Numele meu este Radu Hossu si sunt asociat cu Corneliu Birtok-Baneasa, inventatorul filtrelor

2. Nu sunt alta persoana, pentru ca, fizic s-a demonstrat ca nu pot fi 2 in acelasi timp. Pentru idiotii care nu au ce face decat sa imagineze scenarii de inselaciune le transmit sa caute pe alt forum sa scrie prostii, nu o sa ma deranjez sa ma dezmint.

3. Acesta este un topic comercial. Eu vand, sau ma rog, Axel. Voi cumparati, sau nu. Nu insinuam, nu acuzam.

4. Hai sa incercam sa nu fim absurzi.

5. Povestile voastre personale (eu am incercat fara filtru, cu dressu` lu` bunica, si nu a avut efect, deci nici cu asta nu o sa aiba) sa vi le povestiti odraslelor voastre, prietenilor vostrii, tutorilor vostrii, acesta este un thread COMERCIAL si trebuie tratat ca atare.

6. Daca doriti sa aflati informatii despre filtre aveti toate datele de contact necesare

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

BANNED

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

@poleposition

Tu sigur ai primit capsuna de aur pentru inteligenta.

Daca vrei sa aflii ce premii a luat INFORMEAZA`TE prietene, pentru ca suntem in era informatiei.

cam atat... atacul clonelor (partea a 2-a) s-a incheiat !

Salut, mi-am cumparat din Brasov filtrul asta, inventat in Romania, de un tip din Deva si nu am crezut pana nu l-am pus.

Tipu` asta din Brasov s-a combinat cu ala in afacere si le produce. [...]

Are 5 medalii internationale de invetica, deci eu cred ca e pe bune.

Mai libidinos chiar si decat reclamele alea tampe de la teleshoping :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.