Jump to content

dezmembrez 525d 2001 E39

Recommended Posts

am aproape orice piesa. lipsesc din pacate... faruri, capota, aripile, radiator apa+clima, caseta de directie. in rest orice piesa. foarte ieftin 0752554487

Modul TV (cu cabluri) m-ar interesa si pe mine, daca nu-l (mai) intereseaza pe Tom.

am aproape orice piesa. lipsesc din pacate... faruri, capota, aripile, radiator apa+clima, caseta de directie. in rest orice piesa. foarte ieftin 0752554487

daca ai afisaj ca asta din imagine si are toti pixelii buni, lasa un pret. ms

http://www.speedofix.com/images/MID.jpg

un pret pt vasul de expaniune ?

130lei e in stare foarte buna. nu e copt. nu e crapat sau zgariat.

daca ai afisaj ca asta din imagine si are toti pixelii buni, lasa un pret. ms

http://www.speedofix.com/images/MID.jpg

pe afisaj nu e telefonul si BC

modul radio bm54 ai? la ce pret.(daca a avut navigatie)

nu a avut navi

grilele de capota si farurile .. preturi ? dami un pm eventual. stima

alea le-am vandut primele impreuna cu bara si capota

1. Ce culoare au trimurile din interior?

2. Ce culoare are plafonul si stalpii la interior?

3. Perdeluta electrica are?

Multumesc!

trimurile nu mai sunt, au fost vandute cu interiorul,

plafonul si stalpi sunt gri spre albastru nu e ars sau afumat am inclusiv airbagurile din stalpi. este impecabil.

nu are perdeluta

Modul TV (cu cabluri) m-ar interesa si pe mine, daca nu-l (mai) intereseaza pe Tom.

nu are modul tv.

post-34727-1270664104_thumb.jpg

post-34727-1270664674_thumb.jpg

de unde esti ? daca il dai la 130 cu tot cu transport il poti pune mine. eventual sa faci niste poze la vas si la capac. ms

plasticul pt clima e ca si nou. nu e sgariat nu e crapat. pt surub tre sa imi dai dimensiuni exacte.

post-34727-1270723701_thumb.jpg

post-34727-1270723755_thumb.jpg

post-34727-1270723765_thumb.jpg

de unde esti ? daca il dai la 130 cu tot cu transport il poti pune mine. eventual sa faci niste poze la vas si la capac. ms

plasticul pt clima e ca si nou. nu e sgariat nu e crapat. pt surub tre sa imi dai dimensiuni exacte.

e surubul de pe bratul mai mic , cu saiba ovala direct prinsa de capul surubului , pt cheie de 16 , lungimea 8 cm , iar filetul de 3 cm.

app, vasul are si senzorul unde vine conectata mufa , sper k este la fel k al meu . tot 525d din 2001

rama este exact cea din poza ? ms

Edited by Dariusel

e surubul de pe bratul mai mic , cu saiba ovala direct prinsa de capul surubului , pt cheie de 16 , lungimea 8 cm , iar filetul de 3 cm.

app, vasul are si senzorul unde vine conectata mufa , sper k este la fel k al meu . tot 525d din 2001

rama este exact cea din poza. vasul este cu senzor si surub o sa caut exact cum mi l-ai descris ca inca nu am desfacut partea de unde e surubul sa ti-l dau exact.

vas 130. rama 60. surub gratis. platesti tu curierul. suna-ma sa imi dai adresa daca vrei.

rama este exact cea din poza. vasul este cu senzor si surub o sa caut exact cum mi l-ai descris ca inca nu am desfacut partea de unde e surubul sa ti-l dau exact.

vas 130. rama 60. surub gratis. platesti tu curierul. suna-ma sa imi dai adresa daca vrei.

iti dau pm cu adresa . ms . incearca sa trimiti prin urgent curier . ms

un pret la faruri? sunt hela?

dupa cum am scris si la inceput. nu am faruri

oglinzile? amandoua cu tot cu sticla ma intereseaza

sticlele nu mai sunt. dar oglinzile ti le dau ambele la 200euro electrice si incalzite, negre fara lovituri si zgarieturi. daca vrei iti pun si sticle si te costa 220euro.

post-34727-1270753979_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.