Jump to content

Nu reusesc sa montez inelele de bord cromate .E36.

Recommended Posts

Cine imi explica cum montez inelele de bord (cele de plastic cromate).

Am desfacut bordul dar nu pot sa le montez ,trebuie lipite ?

Am incercat sa le pun fortat dar imi este frica sa nu le rup..Nu intra in locasul lor.. :)

A mai montat cineva ...Sa-mi spuna si mie pt ca stau cu bordul facut bucatele.. :)

Edited by calinbmw2000

La E46 clipseaza usor. Cu toate acestea trebuie sa apesi bine pe ele. Eu mi le-am montat singur. Poate te ajuta vreun coleg care a facut asta la E36. Cine ti le-a vandut ce ti-a spus?

Nu mi-a spus cum se monteaza ,de fapt nici nu am intrebat am crezut ca este foarte simplu ,mai greu am crezut ca este s dau bordul jos..

Presupun ca se monteaza prin presare de pe interiorul ceasurilor ,nu..?Am incercat(dar nu am reusit) si nu vreau sa fortez ca sa nu le rup ..

Nu mi-a spus cum se monteaza ,de fapt nici nu am intrebat am crezut ca este foarte simplu ,mai greu am crezut ca este s dau bordul jos..

Presupun ca se monteaza prin presare de pe interiorul ceasurilor ,nu..?Am incercat(dar nu am reusit) si nu vreau sa fortez ca sa nu le rup ..

le iei din aproape in aproape... ai sa vezi ca la un moment dat o sa ramai cu o bucatica afara care o sa intre mai greu... atunci trebuie sa apesi ceva mai tare, insa sa incerci sa faci cat mai uniforma forta astfel incat presiunea sa nu fie numai pe un punct al cercului, ci sa se transmita in cat mai mult material, si atunci n-ai sa ai probleme

Acuma am vazut al 2-lea post al tau... :)

O sa mai incerc odata ..sper sa nu le rup... :)

Ma dau batut ,nici sa le rup nu pot...cred ca este nevoie de doua persoane ...pt ca prind jumatate cand trec mai departe sare din jumatatea prinsa si tot asa.. :)

Peste jumatate de ora trebuie sa plec la munca .. :twoup: ..Mai incercam si maine .Ori sunt eu prea neidemanatic ,ori trebuie masina dusa in service pt asa ceva ..

Daca ma puneam sa schimb telescoapele pe spate ,terminam pana acuma dar cu inelele... :)

M-am chinuit si acuma seara cu nevasta mea ,dar nu am reusit..Si am observat ca ,inelele sunt drepte intre "buze"(sper ca m-am exprimat bine) iar locasul unde ar trebui sa intre are marginea putin inclinata ,cred ca de acea nu intra ..Poate pe e36 sunt doua modele de bord si inelele acestea or fi pentru celalalt bord.Alta explicatie nu am ..

In fine cred ca o sa le donez ...plus ca am ras cu pila putin un inel in speranta ca se va potrivi si o sa-l lipesc dar fara rezultat.. :)

O sa uit pentru totdeauna de inele cromate ..

Exact aceeasi problema a avut si userul baubau. A cumparat de la cineva de pe forum inele cromate si nu le-am putut monta. Ne-am chinuit amandoi si degeaba. I-am zis sa-l sune pe vanzator si eventual sa i le dea inapoi sau sa le schimbe cu altceva.

Raspunsul vanzatorului a fost (am ras cu lacrimi), pai stii, la cele pt. e36 trebuie luat umpic din margine cu cutter-ul si atunci or sa intre.

Le-am luat la polizor umpic si au intrat la fix dupa aia. Deci daca nu tai umpic din umarul ala nu le montezi in veci.

Cred ca o s ale tai si eu si daca nici atunci nu mereg le arunc, pt ieri mi-a facut un pachet de nervi.. :)

Asa este ca le-ai lipit dupa acea..

Am reusit sa le montez,am mai decupat din margini(ca sa aibe o forma conica) dupa care le-am lipit..

De rezultat pot sa zic ca sunt multumit ,aduce alt aer interiorului (lasand deoparte nervi care mi ia facut).... :)

@Calin78..Multumesc..

@MAS..Multumesc .

Cei cu e36 care cititi topicul acesta,acuma stiti la ce sa va asteptati cand va montati inele de bord.. :twoup:

@Calin78..Multumesc..

@MAS..Multumesc .

Si eu mi-am racit gura de pomana? Nu-i bai, am mai facut cateva posturi :)

@BOGDANIEL..Multumesc.. :twoup:

Multumesc tuturor celor care ati postat pe acest topic ..si celor care comercializeaza asemenea produse ,pt ca ne fac viata mai interesanta.. :)

@Sorin..ce calitate trebuie sa aibe 4 inele obosite de plastic .La toti care comercializeaza asa ceva vei gasi produse identice ,doar preturile variaza...