Jump to content

cumpar spalatoare faruri E46

Recommended Posts

Cumpar instalatie spalatoare faruri E46 facelift sau orice componente alea acestora. se potrivesc si alea de prefacelift in afara de trimurile de sub faruri.

SH nu noi. astept oferte. multumesc

Am motorasul de presiune din vasul de apa si un pistonas de sub far care iese afara cind stropeste farul dar fara diuza din capul lui pe unde tisneste apa

contine si piesa 10 de aici ?

http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/Seda..._for_headlight/

pompita e completa ? adica si cu piesa 5 de aici ?

http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/Seda...e_container/#05

poze cu obiectele de care vorbesti ai ?

Piese 10 o am dar este separat si piesa 5 este o garnitura care este pe vas si nu o am,o sa fac poze pieselor si le pun diseara

multumesc.

piesa 10 o ai pentru ambele parti ? nu sti la mine pe masina daca nu am avut xenon am deja piesa 10 ? ca mi greu sa ma uit acum.....

normal trebui sa o ai ca este suportul de sub far si daca tin eu bine minte toti suportii de far vin cu gaura pt montarea pistonasului de la spalator,ar fi bine sa te uiti,scoti ornamentul de sub far si te vezi

Edited by roscatu m3

multumesc.

piesa 10 o ai pentru ambele parti ? nu sti la mine pe masina daca nu am avut xenon am deja piesa 10 ? ca mi greu sa ma uit acum.....

normal trebui sa o ai ca este suportul de sub far si daca tin eu bine minte toti suportii de far vin cu gaura pt montarea pistonasului de la spalator,ar fi bine sa te uiti,scoti ornamentul de sub far si te vezi

suporturile de sub far sunt special pusi acolo pentru spalatoare... altfel nu au niciun rol :)

BOGDANIEL : am facut acest bine.... daca tu crezi ca-i "bine" ... si am aflat ... din punctul meu de vedere nu-i deloc bine sa le iau noi de la reprezentanta :)

XXL : stiu ca suportii sunt pentru spalatoare dar ma intrebam daca le am si eu acolo sub far chiar daca nu am spalatoare.

Edited by robytza

poti te rog sa ma pui in legatura cu omul ?

ma intereseaza instalatia fara trimurile de sub far (ornamente) ca eu am facelift si imi trebuie altele.

care pistonas e defect ? pe ce parte ?

ia-le te rog tu la tine si negociaza cu omu un pret fara ornamente.

mersi mult gabi. astept un pm de la tine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.