Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

VAND eleron M3 E46

Recommended Posts

Nu este de M3, e o replica foarte nereusita. Cel de M3 are o curbura mai mare, iar colturile sunt rotunjite, nu drepte ca la acesta.

Nu am nimic cu tine sau cu produsul, doar ca nu e de M3. Eu am intrat pe topicul asta in speranta ca e ceea ce spui, insa nu e asa.

Nu este de M3, e o replica foarte nereusita. Cel de M3 are o curbura mai mare, iar colturile sunt rotunjite, nu drepte ca la acesta.

Nu am nimic cu tine sau cu produsul, doar ca nu e de M3. Eu am intrat pe topicul asta in speranta ca e ceea ce spui, insa nu e asa.

Asa este, nu este de M3, am vrut sa modific titlul dupa ce am postat ca este model M, nu chiar cel de M3. Este aftermarket, insa o replica care vine destul de ok pe masina deoarece e flexibil.

Stock nu are nici un eleron. Nu vreau sa ne contrazicem; am vazut M3, am adus in tara M3 si nici unul nu avea stock asa ceva. Vorbim despre caroseria E46.
  • Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.