Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

reglare xenon E46

Recommended Posts

presupun ca la demontarea farurilor pentru echiparea cu angel eyes,persoana respectiva a miscat acea "rotita".intrebarea mea este:pot sa incerc sa le reglez ?(n`am chef sa pierd doua-trei ore la reprezentanta)

L.E.:in afara orasului,participantii la trafic de pe contrasens,imi dau flash-uri cum ca as avea faza lunga,dau flash...insa nici o schimbare.(m`am uitat intr-o seara-si`au mai dat si altii cu parerea-si lumina pare sa bata "mai sus")

Nu te baga tu, ca le zapacesti. Nu trebuie sa mergi neaparat la reprezentanta, gasesti aparate de reglat faruri la majoritatea service-urilor mai mari.

Xenoanele mele se autoregleaza. Credeam ca toate o fac, nu?

109954[/snapback]

Alea demontate si montate la loc se pare ca nu se autoregleaza suficient. :blink:

pe langa autoreglare la E46 au si o rotita pentru reglare "manuala". mergi cu fata la un perete si incearca sa il aduci la acelasi nivel cu celalalt

109956[/snapback]

Asta in caz ca nu i l-a dezorientat si pe celalalt, doar a pus inelele la ambele faruri :blink:

(m`am uitat intr-o seara-si`au mai dat si altii cu parerea-si lumina pare sa bata "mai sus")

109952[/snapback]

"La ochi" nu o sa reusesti mare lucru, evident. Plus ca daca te uiti de la 10 metri, pot parea ok, iar la 100 de metri sa para prea sus. Dupa cum zicea si WLF, majoritatea service-urilor cat de cat dotate, au cu ce sa le regleze.

• 2 years later...

Cei care aveti faruri cu xenon...ati incercat sa le reglati ?

Ieri am permutat becurile, si nu mai bate bine lumina.

Dintr-o experienta anterioara la un E36, nu mai vreau sa merg in service. Vreau sa le reglez eu.

Care ati incercat si ... REUSIT ???

eu am reglat farul drept cu bi-xenon de la E90. cel drept a fost schimbat şi mi-a zis mecanicul că e bine reglat, l-a pus pe aparat din ăla de reglat farurile.

dar mie mi se părea că bate mai sus decât cel stâng şi l-am adus la acelaşi nivel. are o rotiţă farul de la care se reglează sus-jos.

Edited by IulianC

observ si eu acea rotita. dar cred ca am invartit de ea cam o tura si nu am simtit ca se ridica / coboara raza...

o sa mai incerc :)

mai mult doream sa stiu care este procedura.

nu mai am chef sa las pe altii sa invete pe masina mea sa regleze faruri <_<

• 5 years later...
am si eu o mica problema cu farurile...si cel din dreapta si cel din stanga imi bat dreapta....in loc sa vad strada,indiferent de faza lunga sau scurta, vad santul.......pe inaltime se regleaza automat....dar pentru stanga -dreapta nimic....am incercat si din reglajul manual din spatele farurilor,si nimic....sunt montate pe un bmw e46,faruri xenon ...are cineva vreo parere??...merci