Jump to content

Vand faruri de e39 semanl alb cu xenon si stopuri pe led pt e39 !

Recommended Posts

aduse din germania:

set de faruri cu angel galben, semnal alb, lupa, xenon 6000k, noi in cutie la 330euro

set de faruri cu angel galben, semnal alb, lupa, xenon 6000k si leduri pe pozitie, noi in cutie la 300euro

stopuri pe led cu semnal fumuriu, noi in cutie la 120euro

...

si CD-ul e second, de pe un e 46 cabrio, l-am dat jos k am pus navi mare, pret 100euro (este functional , dar face figuri la citirea CD urilor, reparatia costa 50 lei, o sa il repar zilele astea in caz k nu se vinde)

detalii: 0765473896

mess: tm_77_adf

Fara sa te superi pe mine, reparatia aceea va tine inca o perioada scurta, dupa care iarasi va face aceleasi figuri, poate mai rau. Am patit la fel cu un player original de pe alta masina, iar cel care l-a reparat mi-a spus ca va mai tine cateva luni si ca problema este la lentila(sau la suportul ei).

Fara sa te superi pe mine, reparatia aceea va tine inca o perioada scurta, dupa care iarasi va face aceleasi figuri, poate mai rau. Am patit la fel cu un player original de pe alta masina, iar cel care l-a reparat mi-a spus ca va mai tine cateva luni si ca problema este la lentila(sau la suportul ei).

eu am mai avut unu, la fel acu un an pe alta masina, si tot la fel facea, l-am dat la un prieten si mi l-a facut, si acum merge f bine...

o sa il duc zilele astea :)

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.