Jump to content

de la ce sa fie? de la alternator?

Recommended Posts

Asa imi facea si mie, si dupa 1 min murea motorul.

Am inteles ca ar fi de la alternator.

da..mie nu-mi moare motorul deocamdata..inseamna ca mai incarca bateria cat de cat...am luat alternatorul la mana a doua...acum 2 ani...ca primul mi se topise dar atunci mi se aprindea doar semnul de la baterie...primul a fost bosch ..iar asta e valeo...

imi palpaie becul de la bujii,cel de la baterie si cel cu semnul exclamari...de la ce sa fie?

Un carbune de la alternator are ceva probleme cred eu .....

Verifica totusi si legaturile la masa in compartimentul motor...

Bafta

Georgica ce mai faci batrane?Am crezut ca ti-ai luat e34,daca aveai m40 motor iti mai dadeam eu niste piese, debitmetru,carcasa filtru aer si mai aveam cateva pe aici,le-am dus la tara sa nu imi mai aminteasca de.....cealalta masina.

Bogdane, tu tot diesel ai avut?

Georgica ce mai faci batrane?Am crezut ca ti-ai luat e34,daca aveai m40 motor iti mai dadeam eu niste piese, debitmetru,carcasa filtru aer si mai aveam cateva pe aici,le-am dus la tara sa nu imi mai aminteasca de.....cealalta masina.

Cum,tot BMW ai avut inainte...Cred ca te bantuie fantoma fostului BMW...

Foarte bine ca ai rezolvat George,daca vrei sa schimbi masina da-mi un pm,asta in cazul in care vrei modelul urmator,observ ca ai vointa,tragi de ea asa,e bine daca ai rabdare,maine ma duc pana in targ,dau o fuga ,nu am mai fost demult,sa ma uit la Solenze ce preturi mai au si cati km la bord,sa vad cum se prezinta,ma bate gandul la o Scala,airbag,aer cd.,oricum la 2 mii si ceva ar fi cam singura masina mai noua si fiabila care as putea s-o iau la suma asta,cu timpul o aranjez,o janta,un geam fumuriu si am masina,fac schimbul de consumabile si cu aia nu am treaba.

• 2 weeks later...
Foarte bine ca ai rezolvat George,daca vrei sa schimbi masina da-mi un pm,asta in cazul in care vrei modelul urmator,observ ca ai vointa,tragi de ea asa,e bine daca ai rabdare,maine ma duc pana in targ,dau o fuga ,nu am mai fost demult,sa ma uit la Solenze ce preturi mai au si cati km la bord,sa vad cum se prezinta,ma bate gandul la o Scala,airbag,aer cd.,oricum la 2 mii si ceva ar fi cam singura masina mai noua si fiabila care as putea s-o iau la suma asta,cu timpul o aranjez,o janta,un geam fumuriu si am masina,fac schimbul de consumabile si cu aia nu am treaba.

salut Bogdane! mai tin ursu' cu toate ca ma rupe la bani...dar merge bine...sa vad si eu la ce ma orientez...la e34 sau la e36