Jump to content

Statie ITP

Romulus

Recommended Posts

Unde gasesc o statie ITP, in Bucuresti, curata si cu profesionisti?

Sama Service? Automobile Bavaria nu face ITP si in toamna imi vine si mie randul.

110086[/snapback]

La Sama Service au o statie ITP super ok...A fost tata cu un serie 7 e38 si a fost super multumit.... du-te acolo si o sa fii multumit...Aa si incearca sa pui in roti azot in loc de aer tot acolo.

500 000 si nici nu iti urca masina pe stand :blink: ...dar esti cam departe de zona Brasovului ....

110151[/snapback]

si preferi sa dai 500 ca sa nu-ti urce maina pe stand si la 20 de km sa cada ceva (doamne fereste) sau preferi sa dai un ban si sa ajungeti si tu si masian intregi acasa? aveti grija....

Ii recomand cu mare incredere pe cei de la Sama, punctul de lucru de pe Sos Pipera (la cei de pe Dimitrie Pompei nu am fost). Am facut in prealabil programare telefonica, fiind preluat exact la ora precizata de ei, iar cu totul nu am stat mai mult de jumatate de ora acolo. Service curat si placut, iar personalul foarte amabil.

Din punct de vedere al costului, mie mi-au luat 175 RON pentru motorul de sub 2000.

Ai nevoie doar de stampila.De ce iti trebuie profesionisti? :)

Eu l-am facut la coltul blocului :) A durat 5 minute

110087[/snapback]

tot asa am facut si eu: la un service din zona in care locuiesc...nu-i face mare lucru: o suie pe un tren de rulare, verifica franele fata-spate, noxele cu un aparat de marimea unui calc, verifica da iti merg farurile, trage de roti-pt joc la rulmenti(?), frana de mana si cam atat...costa cam 60 ronini, dar mie mi-a luat 110 pt ca drapta spate frana mai slab decat stanga spate cu 0.01 ceva... :blink: Apoi am verificat pe rarom.ro daca am verificare si chiar e Ok.

Mai nou iti fac poze la parbriz sa nu fie crapat/spart( ca al meu),la motor si la caroserie,probabil sa nu fie lovita sau ruginita. Asa ca trebuie sa fie O.K. si d.p.d.v. estetic. Oricum te intorc o data ca de,esti in Romania si tre' sa pape si sufletu' lor ceva,nu? Edited by alexmorlova

si preferi sa dai 500 ca sa nu-ti urce maina pe stand si la 20 de km  sa cada ceva (doamne fereste) sau preferi sa dai un ban si sa ajungeti si tu si masian intregi acasa? aveti grija....

110153[/snapback]

Intretinerea nu este egala cu ITP-ul. Cel putin in Romania.

si preferi sa dai 500 ca sa nu-ti urce maina pe stand si la 20 de km  sa cada ceva (doamne fereste) sau preferi sa dai un ban si sa ajungeti si tu si masian intregi acasa? aveti grija....

110153[/snapback]

Cand o verificare ITP va face pentru masina mea mai mult decat mine si reprezentantele BMW... :blink:

• 4 weeks later...