Jump to content

Faruri E28

b-20-bda

Recommended Posts

Am dat si eu toate farurile de pe E28-ul meu jos.. in speranta de a le da geamurile jos si a le monta angel eyesurile cumparate in urma cu vreo 1 luna.. dar...

NU am reusit sa dau geamurile jos de la faruri...!

Are idee cineva cum pot da geamurile de la faruri jos? A mai dat cineva geamurile de la faruri jos? Vreau sa stiu de la persoane care au dat geamurile jos ca sa stiu exact ce si cum. Si dupa asta... cum le pot pune inapoi la fel de etanse :) si cu ce lipesc geamurile etc...

Astept...

Ca premiu primiti poze cu farurile cu angel eyes montate pe un E28 ca sa vedeti cum arata ca sa va luati si voi ! :)

Merci all :blink:

incearca sa tai cu un cutter pe langa lupa si dupa ai sa fortezi putin lupa... :blink:

daca reusesty poti sa folosesty un adeziv pe baza de rasini epoxice ceva gen EPOXY de la Bison....ala e rezistent si la temperatura

ps...incearca sa incalzesty farul cu ceva pe margini

Edited by sierra1771

Vreau raspuns de la cineva care a desfacut deja niste faruri de E28 ca sa fiu eu sigur ca merge...

ca asa sa fortez lupa as putea dar imi e dupa aia sa nu trebuiasca sa o pun in punga bucatele... e bine lipita la mine, chiar prea bine.

110182[/snapback]

it`s all about skils....daca ai grija cum le scoti nu o sa se sparga :blink:

skillz pe naiba ca la mine sunt intepenite sau au folosit aia o tona de poxipol nust... in orice caz am renuntat momentan la faruri.. le fac dupa ce termin restul masinii. :blink:

110385[/snapback]

da vere toate farurile sunt lipitela fel, trebuie sa incerci usor sa le desfaci fara sa spargi lupele...si sa fii atent sa nu aibe fisuri

skillz pe naiba ca la mine sunt intepenite sau au folosit aia o tona de poxipol nust... in orice caz am renuntat momentan la faruri.. le fac dupa ce termin restul masinii. :blink:

110385[/snapback]

Fi sigur ca neamtul a pus cel mai bun poxipol (sau ce lipici o fi) existent la data fabricarii masinii :)

Ai incercat cu scufundare in baie de apa calda? pt inmuierea masticului respectiv?....parca ti-am mai sugerat asta o data...si atentie la ce scule folosesti ca sa fortezi desprinderea...eu recomand ceva din plastic...si fara presiune excesiva intr-un singur punct :) ca geamul e geam :)