Jump to content

Jante de m6 pe e36

olty

Recommended Posts

As vrea sa vad si eu daca are cineva jante de m6 de 17 inch pe un e36. Vreau sa imi pun si eu si nu stiu cum arata.Al meu este un e36 rosu cu kit de m.

Puneti aici niste poze cu jantele care vi se pare ca da bine un e36.

jante de M6 pe 17 nu exista .

exista ceva replici pe 17 .

pe E36 arata fix ca un Anus .

Ma referam la replica de m6 ,dar daca zici ca nu arata bine,atunci recomanda-mi cevz pls....eventual si niste poze.10x

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=77697&hl=

Era musai sa deschizi si al doilea topic?

Sorry,dar pusesem topicul unde nu trebuia si cand mi-am dat seama,l-am pus unde ii era locul.Stima

Ma referam la replica de m6 ,dar daca zici ca nu arata bine,atunci recomanda-mi cevz pls....eventual si niste poze.10x

Pai daca vrei sa cumperi jante ar trebuie sa te gandesti in primul rand la ceva OEM , multi aleg pt E36 jantele de M3 , mie nu mia placut , asa ca am luat unele de E46 , vezi si tu in semnatura ca am poze .

Cred ca am avut poza aia ca Wallpaper timp de 2 ani :) , am renuntat la ea pt asta : post-23665-1270927408_thumb.jpg .

Pai daca vrei sa cumperi jante ar trebuie sa te gandesti in primul rand la ceva OEM , multi aleg pt E36 jantele de M3 , mie nu mia placut , asa ca am luat unele de E46 , vezi si tu in semnatura ca am poze .

Cred ca am avut poza aia ca Wallpaper timp de 2 ani :) , am renuntat la ea pt asta : post-23665-1270927408_thumb.jpg .

Ce sa zic...Bine ca am postat aici k poate imi luam de m6 si regretam,dar acum mi-am cam skimbat parerea.Ambele seturi care mi le-ai aratat sunt marfa,dar primul cred ca arata super bine.Merci.Stima

Poti cauta Borbet A sau ceva asemanator, ccele M6replica sunt oribile pe 17 .

Nu prea ma omor dupa astea genul asta,desi nu arata rau,dar imi plac spitzatele mai mult.Merci oricum .

Astea sunt frumoase pt e36... :)

Da, printre cele mai frumoase.

Insa DOAR cele forged, pe care scrie frumos, motorsport

Cele fara scris, sunt banale..

Da, ai dreptate ...Cele pe care scrie MOTORSPORT probabil ca sunt mai rare...

Apropo daca tot vb de jante ..exista vreo modalitate sa verific daca un set de jante sunt originale ...adica OEM...

Ma bate un gand sa-mi pun si eu pe e36 niste jante de 18,dar nu stiu exact care sunt dimensiunile ideale pt.a nu-mi atinge in aripa,ma refer la ET,J dimensiunea cauciucurilor.Ma poate ajuta cineva cu ceva informatii referitor la asta?Multumesc