Jump to content

Ce benzina folositi?

kst

Ce benzina folositi?  

1407 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Eu alimentez constant cu mol 98 de la aceasi benzinarie de mult timp si mi se pare foarte o.k. cum merge motorul cu benzina asta.Am incercat si petrom 99,omv 95 si carera 100 de pe la noi dar si esso 98,shell 95 de pe dincolo si nici una nu mi s-a parut mai buna ca prima mentionata.Plus ca in cartea tehnica imi spune ca benzina de 98 e cea mai indicata.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Off : Vreau sa stiu si eu care dintre cei care au postat aici stiu diferenta dintre OMV si Petrom ??... Ma refer la benzina...

On topic: Eu unu bag de la Rompetrol sincer de cand bag de la ei Fx sau Alto in functie de buget imi merge struna....

Fx ~ 99+ iar Alto e peste mai tot... parerea mea..

Edited by Sorin Enache

In ultimele saptamani am avut curiozitatea sa iau de la cateva benzinarii diferite cate 5 litrii sa-i testez in masina mea... inca nu am ajuns la o concluzie clara dar ce am remarcat foarte repede este ca aceeasi canistra la Lukoil are 5.07l, la Agip are 5.32l, iar la Petrom are 5.47l :) (asta in conditiile in care canistra a fost umpluta ochi pana aproape sa dea pe afara de fiecare data)

Ce explicatie ar putea fi alta decat ocaua mica? :lol: :lol:

Chiar ma gandeam cum de Petrom are pretul mai mic... cred si eu ca daca furi aproape 10% iti permiti sa ai un pret mai mic... aparent

In ultimele saptamani am avut curiozitatea sa iau de la cateva benzinarii diferite cate 5 litrii sa-i testez in masina mea... inca nu am ajuns la o concluzie clara dar ce am remarcat foarte repede este ca aceeasi canistra la Lukoil are 5.07l, la Agip are 5.32l, iar la Petrom are 5.47l :) (asta in conditiile in care canistra a fost umpluta ochi pana aproape sa dea pe afara de fiecare data)

Ce explicatie ar putea fi alta decat ocaua mica? :lol: :lol:

Chiar ma gandeam cum de Petrom are pretul mai mic... cred si eu ca daca furi aproape 10% iti permiti sa ai un pret mai mic... aparent

interesant...