Jump to content

cum e mai indicat? Pareri!

Recommended Posts

:) vreau sa schimb amortizoarele la 7er iar pe masina am arcuri sport cu amortizoare normale.

sa iau tot amortizoare normale sau sa pun sport? :)

amortizoare normale.

daca pui arcuri sport o sa ai o masina sport si la drumurile noastre......................

si poate ai vreun amortizor sau mai multe uzate daca le-ai avut montate cu arcuri sport, iar daca le schimbi cu unele noi e de bine.

• Downvote 1

dar cele normale o sa aiba o viata mai scurta cu arcurile sport.

iar daca pun amortizoarele sport,masina o sa mai coboare? :)

am citit printre randuri.

amortizoare sport.

sau daca esti sigur ca ai toate amortizoarele bune poti schimba si arcurile, poti pune normale.

oricum nu face bine la stabilitate sa le ai diferite sport-normale sau invers.

:) vreau sa schimb amortizoarele la 7er iar pe masina am arcuri sport cu amortizoare normale.

sa iau tot amortizoare normale sau sa pun sport? :)

Kitul sport este:amortizoare, arcuri, bucsi, pivoti, talon, jante, pneuri. Am uitat ceva? A da. Toate facute de aceias firma si cu garantie. Rupi caroseria. Avem drumuri??? Nu! Asfalt? NU! SUCCESURI AVEM!

• Like 1

iar daca pun amortizoarele sport,masina o sa mai coboare?

nu, o sa fie mai tare, nivelul e dat de arcuri

parerea mea e sa imperechezi arcurile cu amortizoarele, nu le amesteca , ori totul confort ori totul sport

depinde ce vrei....daca ai pana in 25 de ani merg cele sport.... :)
zau? scrie undeva?

Guest juststy
iar daca pun amortizoarele sport,masina o sa mai coboare?

nu, o sa fie mai tare, nivelul e dat de arcuri

parerea mea e sa imperechezi arcurile cu amortizoarele, nu le amesteca , ori totul confort ori totul sport

depinde ce vrei....daca ai pana in 25 de ani merg cele sport.... :)
zau? scrie undeva?

nu scrie nicaieri asta era parera mea, cand aveam 18 ani numai la tunarit ma gandeam, acum nu as mai modifica nimic la masina, am alte prioritati si nici chef nu mai am...am ajuns la concluzia ca masina este un mijloc de deplasare dintr-un punct in altul si nimic mai mult...

din pacate am 30 de ani si nu e vorba de tuning ,doar ca imi plac masinile putin accesoriate.asa am luat masina ca mi-a placut nu neaparat daca am mai imbatranit nu trebuie sa imi iau o masina tuning sau normala,imi place sa ma respect si sa am o masina frumoasa :) :) daca o sa apara si copii o sa am timp si de masini.nu cum fac altii-apare cate un copil si gata,vinde masina si renunta la alte pasiuni cum ar fi masinile sau altele.

si eu cand aveam 20 de ani am facut si masini tuning ,inventii multe la masini si chiar imi place ce am facut si fac in continuare ca asta imi place.

Cu respect pentru cei care se respecta!! :twoup:

am hotarat ,o sa iau amortizoare sport pentru a fi suspensia mai sigura.