Jump to content

BMW 840 CI

ALEX L

Recommended Posts

Nu schimba jantele. Au un aspect clasic si arata foarte bine.

Un singur lucru as schimba - volanul. Chiar daca costa mult as cauta un volan original pentru ea. (as cauta codul pentru unul in 3 spitze). Face nota discordanta chiar daca e clasic BMW. Este un BMW care transmite SPORTIVITATE din orice unghi.

Masina are linie si nu as schimba nimic in rest.

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu pot face comparatie Florine pt. ca nu am mers cu 8-arul lui sa vad cum este,asa ca nu pot sa-ti raspund,as fi curios cum se manevreaza,servo,parcari,suspensie,asa ca ce pot sa ma pronunt,ramane un mister la domniul asta,dar ca aspect da e ok,e un model deosebit,apropo nu mi-ai zis ce zona este aceia unde ai facut poza la masini.

Frumoasa poza,daca nu era 5-arul care reda prezentul ar fi parut o poza clasica asa de la inceputul anilor '90,apropo ce zona din Bucuresti este aceia?

Eu cred ca a confundat skoda aia din spate cu un 5 ar probabil asa o sa arate modelul 2017 ca restul masinilor sant de dinainte de revolutie

Este o zona verde din bucuresti masina se manevreaza mai greu este destul de mare iar in oras este ca un rechin pus intr-un acvariu cu pesti

Edited by ALEX LAZEANU

Nu pot face comparatie Florine pt. ca nu am mers cu 8-arul lui sa vad cum este,asa ca nu pot sa-ti raspund,as fi curios cum se manevreaza,servo,parcari,suspensie,asa ca ce pot sa ma pronunt,ramane un mister la domniul asta,dar ca aspect da e ok,e un model deosebit,apropo nu mi-ai zis ce zona este aceia unde ai facut poza la masini.

Nu cred ca ti-ar place! Nu e destul de inalta pentru tine !!

Nu schimba jantele. Au un aspect clasic si arata foarte bine.

Un singur lucru as schimba - volanul. Chiar daca costa mult as cauta un volan original pentru ea. (as cauta codul pentru unul in 3 spitze). Face nota discordanta chiar daca e clasic BMW. Este un BMW care transmite SPORTIVITATE din orice unghi.

Masina are linie si nu as schimba nimic in rest.

Foarte buna remarca cu volanul intradevar e in plus ala exista un model cu 3 spite mai subtiri si airbag cred ca era optiune la vremea aia ala era foarte misto

o femeie niciodata nu o sa mearga cu o masina ca asta ca nu e in stare sa o conduca

:twoup: te adancesti in penibil maestre egocentric.

Da' tu ce mare scula de masina crezi ca-i asta bai nene, de ai impresia ca nu poate fi condusa de femei, ca esti unic in sat, ca s-a terminat smecheria, ca se da lumea din fata ta de unic ce esti etc ?

Oricum, misoginismul asta il gasesc de un prost gust teribil.... grobian asa, gen :)

Suferi de tine in asa hal, ca mi-e teama sa nu ti se aplece Doamne Fereste... :)

PS: nevasta-mea conducea M6-le frecvent fara nici o problema, ba chiar ii placea la nebunie sa-l conduca si i-l lasam cu toata increderea cand avea chef sa-l friga. si sa ma scuzi, dar nu se compara. :(

PS2: cand eram mai mic, aveam o vecina pe strada,cu un 850csi verde (KOU la numar parca), foarte frumos, se intampla prin anul 1997-98 parca, deci chiar era ceva atunci masina aia.... acum este doar o masina ve

che si atat, asa cum va fi si un Seria 6 sau un E92 peste 15 ani.

Da, da, da, stiu, sunt frustrat si complexat ca nu am asa masina, cand tu conduceai BMW, eu ma jucam cu putza-n nisip bla bla bla, nu te mai obosi. :D

`A vrut tata sa cumpere acel 850 csi (kou) dar din pacate acea masina nu mai este ce a fost. Proprietara (da ... si acum tot o femeie il detine) mai are un M6 si un X5 ... deci se poate . Am fost si am vazut si acest 840 , intr-adevar masina mergea impecabil si arata la fel . Era tinuta in garaj si se vedea ca nu merge cu ea. Foarte rar am mai vazut-o parcata la Gemenii Sitraco la Natiunile Unite . Din pacate nu a acceptat 10.000 si de la tatal meu acum un an , de ... se pare ca nu era criza asa mare :))

Edited by Franco

Foarte frumos, sa-l stapanesti sanatos.

Singurele jante care dau bine si chiar provin de pe 850i sunt:

Da merg si jantele astea perfect am vazut si unele csi-uri cu ele sant de vanzare cumva ca ma intereseaza si daca sant pe 17 sau 18

A vrut tata sa cumpere acel 850 csi (kou) dar din pacate acea masina nu mai este ce a fost. Proprietara (da ... si acum tot o femeie il detine) mai are un M6 si un X5 ... deci se poate . Am fost si am vazut si acest 840 , intr-adevar masina mergea impecabil si arata la fel . Era tinuta in garaj si se vedea ca nu merge cu ea. Foarte rar am mai vazut-o parcata la Gemenii Sitraco la Natiunile Unite . Din pacate nu a acceptat 10.000 si de la tatal meu acum un an , de ... se pare ca nu era criza asa mare :))

Da si eu am fost sa cumpar acel 850 csi verde acum un an pe vremea asta dar era varza scaunele erau rupte bordul demontat si cerea cam 15000 pe ea

Am si mers cu ea si nu m-a impreionat deloc la nivel de csi si cred ca a fost si lovita destul de rau pe o parte si ca atare nu am putut sa-i fac nici o oferta

Sant doar doua csi-uri in bucuresti asta si inca unu albastru care are poze pe forum si e cel mai misto care l-am vazut vreodata si culoarea e smekera

Nici eu nu credeam ca o sa accepte 10000 ca ceruse initial 18000 deci i-am oferit cam jumate de pret dar se pare ca criza a lovit mai rau anul asta

Masina a fost intradevar foarte intretinuta nu am reusit sa-i gasesc inca nici un defect in afara de niste zgarieturi pe afara merge si functioneaza perfect

Edited by ALEX LAZEANU

Este o zona verde din bucuresti

Cineva spunea ca ai facut pozele in fata blocului. Ma gandeam ca te cunoaste. Acum am vazut ca de fapt scria sa se afle in treaba.

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si fara probleme! Numai un adevarat fan al marcii apreciaza cu adevarat o asa bijuterie!

• 4 weeks later...

super exemplar ! masina nu pare de 47.000 km ! felicitari fostului proprietar pentru cat de orginala si ingrijita a pastrat aceasta masina ! Si nu in ultimul rand felicitari pentru achizitie , cred ca este cel mai frumos bmw de pe acest forum , pentru mine masina asta inca reprezinta un vis neimplinit dar niciodata nu este prea tarziu !

nu te sfatuiesc sa schimbi absolut nimic la ea .. cred ca nici telefonul nu trebuia sa il dai jos ! eventual cd-ul ai putea sa il schimbi cu unul de seria 8 daca gasesti pe undeva !

Multa bafta , ai tot respectul meu pentru aceasta bijuterie!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.