Jump to content

BMW 840 CI

ALEX L

Recommended Posts

Cred ca nu vezi bine aia e o bucata de caroserie din spatele grilei

Sortul ala negru de plastic atarna putin ca a fost lovit in bordura

Bucata aia de caroserie despre care spui tu, este calandrul pe care vine montate radiatoarele. La orice masina te-ai uita, este negru, nevopsit. Mie mi se pare gazat de la o vopsire aiurea, ar fi trebuit imbracat cumva, arata de parca ar fi vopsit bara pe masina, in loc sa o dea jos.

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Chiar m-ai facut curios o sa deschid capota si o sa fac niste poze mai de aproape

Dupa cate zici tu in cel mai rau caz a fost revopsita bara si nu ar fi asa de tragic

Oricum orice remarca este binevenita de la voi si de aceea este si acest forum

Cred ca nu vezi bine aia e o bucata de caroserie din spatele grilei

Sortul ala negru de plastic atarna putin ca a fost lovit in bordura

Bucata aia de caroserie despre care spui tu, este calandrul pe care vine montate radiatoarele. La orice masina te-ai uita, este negru, nevopsit. Mie mi se pare gazat de la o vopsire aiurea, ar fi trebuit imbracat cumva, arata de parca ar fi vopsit bara pe masina, in loc sa o dea jos.

la modelele mai vechi piesa aia era (e) in culoarea caroseriei :twoup:

parca n-ai fi avut modele mai vechi :)

da da, cu siguranta. acum la toate masinile tragarul este vopsit negru indiferent de culoarea masinii (la unele este din plastic negru), pe vremuri tragarul era vopsit in culoarea caroseriei... acum iti aduci aminte?

Nu tin minte, esti sigur? Am avut mai multe E34 pe vremuri, dar nu imi amintesc sa fi fost de culoarea caroseriei.

Da asa este s-ar parea ca io,s are dreptate si eu am avut mai multe e 34 au fost super masini

felictitari. buna alegere cu numarul.

un vis implinit pt tine. daca vi pe la oradea cu masina da-mi un pm. ca nu am vazut nici una in viata mea live :)

tot respectul

Nu vin sigur la oradea si in nici un caz cu masina asta dar poti sa o vezi pe youtube la linkul de mai sus

Nu chiar

cum adica? :twoup:

Am pus-o pe mobile.de de curiozitate sa vad daca prezinta interes si daca se vand la banii aia cat cer nemtii pe ele

Deocamdata s-a lasat numai cu trimis poze si mailuri nimic concret dar e bine de stiut valoarea unei masini

Edited by ALEX LAZEANU

Nu prea imi dau seama foarte bine dar cred ca acea chestie gri din spatele grilelor e tubulatura de la racirea uleiului de la servo.

Singurele poze pe care le mai am acum cu fata masini sant astea o sa fac mai multe si o sa le postez

:twoup:

Edited by ALEX LAZEANU

• 1 month later...

Nu exagerez deloc, compar cu maşina mea, fabricată ĂŽn 1998.

Nu am absolut deloc rugină pe dedesubt.

Mă rog, probabil că maşina a fost adusă din Germania.

Ştiu că acolo se dă cu o soluţie corozivă contra gheţii şi poleiului.

A mea a fost cumpărată din România, probabil că de aici diferenţa.

Ăntr-adevăr nu este o rugină care va face probleme ĂŽn viitorul apropiat. :twoup:

Edited by Ciupanezu

N-are nici o legatura ce zici tu :twoup: Din contra ca la noi cred ca se da cu mai multa solutie coroziva pentru dezghet pentru ca cei care fac amenstecul sunt niste handicapati de muncitori care-i doare-n cot. Chiar am citit un articol intr-un ziar pe tema asta iarna trecuta!!

E perfect normal sa ai putina rugina la evacuare !!

Edited by sax1987

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.