Jump to content

BMW 840 CI

ALEX L

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Arata ok. Treaba aia cu toba apare cand nu se ruleaza cu masina mai mult timp. Cine stie cat a stat trasa pe drepta pana a ajuns la noul proprietar.

A doua chestie e ca daca nu ai probleme sa schimbi des tot felul de piese nici dracul nu o mai curata pe acolo. Eu aveam pe masina filtrul de benzina Made in West Germany :twoup: si amortizoarele originale.. Cum crezi ca arata filtrul ala si in zona aia pe acolo .. ?

Edited by DOMI

Arata ok. Treaba aia cu toba apare cand nu se ruleaza cu masina mai mult timp. Cine stie cat a stat trasa pe drepta pana a ajuns la noul proprietar.

A doua chestie e ca daca nu ai probleme sa schimbi des tot felul de piese nici dracul nu o mai curata pe acolo. Eu aveam pe masina filtrul de benzina Made in West Germany :twoup: si amortizoarele originale.. Cum crezi ca arata filtrul ala si in zona aia pe acolo .. ?

Pai nu cred ca s-a rulat prea mult timp cu ea in general , filtrele de benzina inca nu am apucat sa le schimb

ai roata de rezerva, nu? poti te rog face o poza sub ea. vreau sa vad cum au pozitionat-o in raport cu finala si rezonatorul

[/quote

Este pozitionata exact intre tobele finale exact cum era pe vremuri

Acum cand nu mai sant roti toba finala e ca o chitea pe mijloc

Edited by ALEX LAZEANU

• 3 months later...

:) tu vb serios? atat de incantat erai de masina si ai vandut-o? pt tine au contat mai mult performantele ??? trebuia sa stii de la inceut ca 840i fie el si manual nu sta ft bine la performante.

pacat :twoup:

PS: si vb lui stefan.. cum adica dificil de condus?

Edited by io's

In oras era imposibil de condus si de parcat din cauza dimensiunilor foarte mari ale capotei

Vederea era limitata , accesul dificil , masina era facuta numai pentru autostrada si viteza

A fost exact ca un dinozaur care nu a putut supravietui vremurilor actuale

Adevarul este ca de cand cu masurile "Robin Hood" ale lui Boc, imi inchipui ca pentru 840 trebuia sa platesti peste 60 de milioane impozit ca popa, indiferent daca mergeai sau nu cu ea. La 335 alte 22 milioane, si tot asa , nimeni nu are cum sa te condamne... mai bine ii bei :twoup: Edited by DanMTK

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.