Jump to content

Probleme ciudate

strees

Recommended Posts

Salutare a un E46 318D din 2004 si am observat un clinket sub masina la plecarea dp loc fie inainte sau inapoi!

Masina nu e obosita are 90k km,iar persoana kre a avut`o inainte nu o forja!

In fine...sunetul acela pare sa se auda din spate de la grup sau de la roti..nu imi pot da seama exact,dar se aude k si cum ai lovii 2 chei una d cealalta!

Mi`ar fi de folos orice idee,k sa stiu si eu incotro o apuc cu rezolvarea!

Flansa cardan, nu te speria :)

Schimba-o si scapi de clinchet

care este "flansa cardan" , mi-o poti arata si mie pe realoem sau o poza ceva daca ai? ca si eu cred ca am aceeasi problema, stiu eu ceva dar mi-e sa nu o confund cu altceva

cred k putem sa eliminam flansa cardan,pt k tokmai c am skimbat uleiul la diferential si semeringul de acolo si flansa cardan arata chiar bine...acum nah o sa mai verific odata!Useru IF63BMW care este si mecanic nu a sesizat nmk la flansa si a zis k s'ar putea sa fie de la tamburul de la frana de mana...k c e drept in panta se inclina spre stanga putin...si cred k "strange" decat pe o roata!

Oricum multumesc ptr idee si o sa ma mai uit la flansa!

Nu postez ca sa fac posturi multe, ci doar cand am o problema sau cand ma plictisesc, fiind la serviciu.

Pana la urma imi pari "simpatic", cum zicea Mitica Dragomir, hai sa terminam cu intepaturile, n-am nimic cu tine.

Nu postez ca sa fac posturi multe, ci doar cand am o problema sau cand ma plictisesc, fiind la serviciu.

Pana la urma imi pari "simpatic", cum zicea Mitica Dragomir, hai sa terminam cu intepaturile, n-am nimic cu tine.

...deci mai tot timpul esti plictisit :) , inseamna ca nu iti prea place job-ul tau. O mica gluma, nu o lua in serios, dar nu m-am putut abtine :)

hai ca te oftici ca omu' are un job unde mai mult sta si e platit foarte bine :)

eu am avut probleme cu o protectie de pe toba...cea care vine deasupra evacuarii si care impiedica sa urce caldura spre masina. s-o fi stricat vreo clema si se misca la socuri......

Edited by CodMedia

hai ca te oftici ca omu' are un job unde mai mult sta si e platit foarte bine :)

eu am avut probleme cu o protectie de pe toba...cea care vine deasupra evacuarii si care impiedica sa urce caldura spre masina. s-o fi stricat vreo clema si se misca la socuri......

am verificat si acolo...faza e ca la prima vedere si la prima atingere totul pare in regula,joc f mic in cardan...cleme bune...pff...nici nu mai shtiu.Sper doar sa fie de la tamburii aia d la frana de mana si sa o rezolv...asta cel mai probabil pe 20 sau 21!

Asa k off topic s`a facut 100/150 verificarea completa mecanica la MHS,iar la BMW Filaret e 160,k ei sunt mai cu motz! :)

AAAAA....intrebare de 10 puncte poate asa ma lamuresc: La plecarea dp loc cardanul se invarte cu viteza rotilor sau mai repede?!?!

hai ca te oftici ca omu' are un job unde mai mult sta si e platit foarte bine :(

am verificat si acolo...faza e ca la prima vedere si la prima atingere totul pare in regula,joc f mic in cardan...cleme bune...pff...nici nu mai shtiu.Sper doar sa fie de la tamburii aia d la frana de mana si sa o rezolv...asta cel mai probabil pe 20 sau 21!

Asa k off topic s`a facut 100/150 verificarea completa mecanica la MHS,iar la BMW Filaret e 160,k ei sunt mai cu motz! :twoup:

AAAAA....intrebare de 10 puncte poate asa ma lamuresc: La plecarea dp loc cardanul se invarte cu viteza rotilor sau mai repede?!?!

cu viteza a 1-a!! :) :)

mai poate fi si de la racordul flexibil. tot asa imi facea si mie, parca avea suruburi in toba

aha aha bv bv asa face...ia mai zi`mi...k racordul meu a fost rupt si schimbat cu unu universal si ma bate gandul sa`l fac iar!

tot zgomotul ala il am si eu... face si in viteza 2a cand fac frana de motor. Eu cred ca este joc in diferential sau in planetare:) daca rezolvi sa ne spui si noua. La mine asa face de 2 ani

Yo am verificat si n'am joc mare,decat un sfert de tura...cam juma de cm sa zic,poate chiar mai putin!

Tind sa cred ca e de la racordul ala flexibil....daca are cineva idee cat costa si unde se poate schimba...il rog sa'mi zica si mie dar in bucuresti sa fie!

Am inteles k se poate schimba q unul universal si e la fel d bun!

Uitasem sa'ti spun k mie nu'mi face decat la plecare,chiar daca plec f ushor de pe loc,fara bruscari!

Nu face pocnetul ala specific pt jocul din diferential!

Vorba colegului....parca sunt surubele si piulite in toba finala!:))

Edited by strees

Sa nu fie sparta ceramica din catalizator!

Paiii....si asta cam c ar insemna???

Exact cam ce spune colegul, se aude ca si cum ai avea suruburi si piulite in toba finala la plecarea de pe loc! Un fel de clinchet, care seamanasi cu-n colier desprins care vibreaza pe esapament, numai ca la vibreaza tot timpul!

e simplu sa-ti dai seama, verifica pe elevator starea racordului, suportii, misca cu mana teava de evacuare si vezi de unde provine zgomotul. in mod normal nu trebuie sa se auda nimic. poate iti atinge evacuarea de caroserie la plecarea de pe loc, caz in care trebuie sa verifici si tampoanele de la motor-cutie.

tot zgomotul ala il am si eu... face si in viteza 2a cand fac frana de motor. Eu cred ca este joc in diferential sau in planetare:) daca rezolvi sa ne spui si noua. La mine asa face de 2 ani

Yo am verificat si n'am joc mare,decat un sfert de tura...cam juma de cm sa zic,poate chiar mai putin!

Tind sa cred ca e de la racordul ala flexibil....daca are cineva idee cat costa si unde se poate schimba...il rog sa'mi zica si mie dar in bucuresti sa fie!

Am inteles k se poate schimba q unul universal si e la fel d bun!

Uitasem sa'ti spun k mie nu'mi face decat la plecare,chiar daca plec f ushor de pe loc,fara bruscari!

Nu face pocnetul ala specific pt jocul din diferential!

Vorba colegului....parca sunt surubele si piulite in toba finala!:twoup:)

Am inteles gresit :( sunetul din diferential m-am obisnuit cu el e infundat..., dar acum am si eu probleme la toba :) Noaptea pe autostrada am dat peste 2 saci la 140 pe autostrada... nu am putut sa ii evit s'a rupt toba undeva prin mijloc si imi zangane cand plec de pe loc sa vad ori o schimb ori ii trag o sudura cu argon :)