Jump to content

Vand jante originale BMW pe 15" styling 83 (is20)

Recommended Posts

4 Jante 7j, is20, nelovite, cu vopsea originala pe ele, fara zgarieturi, echilibrate, numai bune de pus direct pe masina; ruleaza perfect. 2 Jante au cauciucuri Michelin si 2 au Good Year. Provin de pe seria 5 din 2001.

Am si rezerva la fel (a 5-a bucata) cu cauciuc Good Year pe care o dau in pret, daca cel care le cumpara imi ofera la schimb o janta de tabla cu cauciuc.

0735552355 Constanta

crezi ca putem sa facem un skimb? Style 33 OEM pe 16, Continental fata 205.55.16 uzura 20-25% Nokian spate 215.65.16 uzura 30-35%. am si rezerva pe 15 de tabla, cauciuc Continental. vreau astea pe 15. lasa`mi un pm daca e.

crezi ca putem sa facem un skimb? Style 33 OEM pe 16, Continental fata 205.55.16 uzura 20-25% Nokian spate 215.65.16 uzura 30-35%. am si rezerva pe 15 de tabla, cauciuc Continental. vreau astea pe 15. lasa`mi un pm daca e.

Nu, multumesc. Am deja jante pe 16 pe masina si tablele pe 15, de iarna, in garaj. Astea de aluminiu pe 15 ocupa locul degeaba si ma cam incurca.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.