Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Are cineva telefonul ĂŁsta pe maÂşinĂŁ?

Miliardaru

Recommended Posts

Salutare!

DacĂŁ are cineva din BucureÂşti telefonul din pozĂŁ montat pe maÂşinĂŁ, ĂŽl rog sĂŁ mĂŁ ajute Âşi pe mine cu o probĂŁ.Am montat tot, ĂŽnsĂŁ telefonul nu da nici un semn, nu se aprinde, nimic. ÂŞi aÂş vrea sĂŁ probez receptorul lui la mine, sĂŁ vedem dacĂŁ se aprinde, funcĂžioneazĂŁ, etc. sĂŁ-mi dau seama unde e problema.Receptorul are o mufĂŁ Âşi toatĂŁ proba dureazĂŁ 2 minute. DacĂŁ costĂŁ ceva, plĂŁtesc. VĂŁ mulĂžumesc!

post-34856-1271084508_thumb.jpg

Nu cred ca ti-ar cere nimeni de pe acest forum vreun leu :) problema e doar sa gasesti pe cineva ! Ai incercat sa apelezi la un electronist amator ? poate te ajuta ! sau chiar la un individ care se ocupa cu montari radio casetofoane auto.

Daca nu se aprinde nici display-ul nici vreun led sau orice pe telefon poate nu are alimentare sau legaturile la el nu sunt bune :) poti incerca sa cauti pe internet o schema sau cum se face conectarea telefonului. Dupa un nr. de serie si model ca sigur sunt trecute pe el pe undeva !

Succes.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.