Jump to content

eroare tester ignition angle[degree KW]

Recommended Posts

dar ce inseamna eroarea?sau de unde vine tremuratul?

Singura eroare similara cu ce ai spus tu este eroarea 64, "ignition timing intervention" si apare la sistemul de injectie M3.3.1, are legatura cu cutia de viteze automata.

Pentru modelul tau de motor mai exista si injectia MS40, insa nu exista nici o eroare similara.

Verifica ce tip de injectie ai si ce eroare apare.

Nu cred ca are legatura eroarea cu tremuratul.Verifica bobinele, bujiile, compresia, presiunea de benzina,...ceva de genul asta.

GT1/DIS nu doar detecteaza erorile stocate, face si diagnoza pas cu pas, iti arata posibilele cauze, schema electrica aferenta, pasii care trebuie urmati ca sa faci diagnosticul corect

Daca ar fi asa de simplu probabil s-ar desfiinta toate service-urile.In definitiv se poate cumpara softul si o interfata pentru cateva sute de dolari. :twoup:

nu e simplu deoarece trebuie sa ai cunostinte de electronica, mecanica auto, sa cunosti si sa intelegi modul de functionare al masinii ca sa poti face diagnoza, nu e suficient softul de diagnoza...aaa...am uitat...si experienta ajuta :twoup:, pe de alta parte DIS te ghideaza doar pentru a nu cauta aiurea in tramvai defectele prin testarea succesiva a posibilelor cauze, asta nu inseamna ca acopera 100% toate cauzele posibile; ce spuneam, este ca, spre deosebire de alte softuri de diagnoza care iti ofera doar niste coduri de eroare care iti spun UNDE e problema, DIS TE AJUTA sa gasesti/verifici si potentialele cauze. Edited by zeronoo

Verifica bobinele, bujiile, compresia, presiunea de benzina,...ceva de genul asta.

bujiile sunt noi.

bobinele le pot verifica ...cu un multimetru ca-n bentley.stiu ca nu e corect,dar osciloscop nu am,nu stiu cum arata :twoup: .spunea cineva ca noaptea se vede daca fura curent...mith?

presiunea unde o masor?cum?scot turul?unde pun manometrul?

• 2 weeks later...
Pune alte bobine de la alta masina care functioneaza ok, verifica presiunea de benzina, compresia,...poti sa incepi sa verifici cate ceva.

filtru e schimbat,presiunea de benzina e buna,compresia buna.

bobine nu am incercat.

am facut azi plinul la OMV cu benzina de 95 si am mers pe A2 vreo 150km..merge altfel,nu mai tremura.sa fie benzina asa de proasta? :twoup:

da. Se plangeau cativa cu 3.0i noi noute, se pare ca de la benzina este. Cum ieseau din tara disparea si tremuratul. E posibil.

La mine, cand am fost anul trecut prin tara era exact invers, tremura cu OMV 95 si a fost singura benzina de la care chiar am simtit ca urca mai greu in ture. Am pus de la vreo 2 statii diferite. Cu Petrom si Efix era ok.

• 6 months later...