Jump to content

faruri noi pt e34

dozzyone

Recommended Posts

la my e34 am niste lumini infecte pe faza scurta,cres ca-s varza oglinzile+sticla si lupa sunt afumate rau/am gasit la magazin set faruri cu tot cu suport 3mil /parte dar sunt ceva englezesti nu mai stiu firma..........or fi bune? se merita sa le schimb?wlf spunea intr-un topic ca luminile pe faza scurta sunt un mare neajuns la e34 iar solutiile tehnice sunt cam putine :blink: oare de ce nu face cineva faruri cu oglinda de aia refractata care sa focalizeze lumina din oglinda sinu din sticla?

-astept pareri si sugestii poate a mai pus cineva faruri,noi sa-mi spuna daca merita?

la my e34 am niste lumini infecte pe faza scurta,cres ca-s varza oglinzile+sticla si lupa sunt afumate rau/am gasit la magazin set faruri cu tot cu suport 3mil /parte dar sunt ceva englezesti nu mai stiu firma..........or fi bune? se merita sa le schimb?wlf spunea intr-un topic ca luminile pe faza scurta sunt un mare neajuns la e34 iar solutiile tehnice sunt cam putine :blink: oare de ce nu face cineva faruri cu oglinda de aia refractata care sa focalizeze lumina din oglinda sinu din sticla?

-astept pareri si sugestii poate a mai pus cineva faruri,noi sa-mi spuna daca merita?

110498[/snapback]

Parerea mea ar fi ca merita sa le schimbi :) ; eu le am schimbat pe ale mele ca tot asa erau afumate , sparte etc iar acum se vede super tare si faza scurta si faza lunga :)

Parerea mea ar fi ca merita sa le schimbi  :blink: ;  eu le am schimbat pe ale mele ca tot asa erau afumate  , sparte etc iar acum se vede super tare si faza scurta si faza lunga  :)

110511[/snapback]

Shi eu le-am schimbat-o cu unele bune, shi exista o imbunatatire clara...

Acu depinde ce buget ai, ca sunt nishte faruri de E34 splendide, clear, cu angel eyes... Parca la pitstop tuning, caut un link imediat...

Exact! Thx, Dane... :)

Io am cautat la FK-Automotive.de, da' sa mor daca inteleg siteul astora... dupa ce e nashpa, il mai shi schimba...

Anyway, aia e ideea. Sunt superbe farurile alea, le aduc pitstoptuning.ro - parca ei sunt distribuitori fk... Le-am vazut shi pe mashina, shi arata intr-un fel :blink: