Jump to content

318d sau 320d

alex mihalciuc

Recommended Posts

Tot citind si pe aici, si pe alte forumuri, auzind in stanga si in dreapta, ma intreb de ce naiba nu au scos "pĂŽrliĂžii" astia de la BMW si dieseluri M? No, acuma pe bune, pai daca ar stii ei, cati pustiulici de pe la noi au 318d si 320d si mai mai ca rivalizeaza cu M-urile si AMG-urile la plecarile de la semafor...

Hai mah, nu va faceti ca nu pricepeti! :twoup:

Voi n-ati auzit pustanii care bocesc in poala la mamica dupa ce au ajuns la service si au aflat ca trebuie sa faca turbina, segmentii, blocul si etc. dupa ce au abuzat de super bolid? Adica, noh, plecari in tromba de la semafor, cerculete patrate si triunghiuri ovale, si toate astea intr-un superb nor de fum negru cu mireasma de... de DIESEL :)

Bine, acum ar trebuie sa pomenim si de nedreptatea care se face la consum! Pai cum mah, ei declara un consum, si pustiulicii astia dupa raliurile lor constata un consum de 9 litri de diesel!!! Adica undeva pe la vreo 46 de lei/100 km.

Total nedrept, hotie!!! :)

Deep...deeeeeep :) ! Sa stii ca "pustiulica cu ea mica(capacitatea cilindrica la motor) care e zmeu si moare femeile dupe el" nu e o noutate pe aici. Abia ce am terminat de certat cu cativa...deci...! Oricum...asta e o stereotipie deja. Eu am doua motoare mici, de 2.0, unul diesel si unul benzinar si le folosesc fiecare pentru ceea ce au fost facute sa faca si nu sa rup soseaua in doua sau sa sparg Lambo-urile la semafor, insa crezi ca scap de eticheta "teribilist ce se da mare cu un motor mic"? Mi s-a intamplat, nu de putine ori, sa discut perfect civilizat pe un thread si sa sara unu cu 5 posturi la activ ca eu nu am BMW-uri ci am semi-BMW-uri si nu am dreptul sa vorbesc de mecanica, automobilele scoase de BMW and stuff. Asa ca revolta asta impotriva celor cu motoare mai decente poate uneori sa back-fire...

In sfarsit cineva care-a prins ideea!

Eu am avut tot un 320d, Bogdan, dar niciodata nu m-am crezut in M.

Acum am in ograda un 1.9, un 1.4, un 2.0, un 1.7, toate diesel si un 1.8 benzina. Dar niciuna din masinile astea nu-mi dau impresia de AMG sau mai stiu eu ce, le utilizez in regimul pentru care au fost ele gandite, dar ma amuz teribil cand lecturez plansete si bocete pe diverse surse ca s-a stricat "bolidul" dupa ce a vazut forja forja si iar forja...

Eu nu vreau decat sa vina un baietas d'asta sa-mi zica si mie motivele pentru care au un diesel de 2.0, hai 2.5 in cel mai bun caz si se cred in super bolizi, dar se plang ca s-a stricat, ca papa 10 la suta. Unde mai pui ca unii merg si cu bucsile de bat mai tare ca bass-ul din boxe si alte cele ca nu-si permit intretinerea... Atata vreau sa stiu: de ce?

Edited by alex mihalciuc

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.