Jump to content

merita schimbat volan din dreapta pe stanga la E38 ?

Chris.E38

Recommended Posts

buna

in weekend am avut un acceidnet cu e38 meu ;( in urma accidnetului au rezultat destule avarii acum sunt in dilema daca merita sa o repar sau sa fac recarosare. dilema este ca al meu are toate dotarile mai putin geamuri blindate si nu prea gasesc unul identic ca dotari la pret ok. al meu e un 735 din 97 am gasit unul din 2000 cu dotari similare si aceeasi motorizare problema ar fi ca e cu volan pe dreapta. cat e de dificil sa fac schimbul de volan. interiorul al meu e violet in culoarea masini iar asta e crem deci fetele de usi nu prea pot sa le inlocuiesc :) astept parerile voastre

am sa atasez si poze cu masina mea

Eu citeam pe un forum odata ca mecanicii cer pana la 1000 e manopera pentru asa ceva!

Depinde la ce pret ajungi cu cumparatul celeilalte masini plus manopera.

Cu interiorul n-ai ce face decat sa cauti pe la dezmembrari fete de usi care sa se asorteze .

Maii reduci din costuri daca dezmembrezi tu ce ramane din cea lovita.

ms

la a mea trebuie aripa fata dreapta, capota motor, capota spate, usa stanga sofer si geamul, barile amandoua, oglinzile cu motoras de inchidere automata, ornamente si ceva senzori de parcare, far si semnalizare dreapta, plus unele plastice care sunt pe dedesupt si rezervorul.

am sarit cu masina 40 de m intr-o rapa marea majoritate a distantei a fost prin aer si dintr-un pom in altul.

avariile mele sunt la coloana in rest nici o vanataiae sau zagarietura. asta e motivul ptr care vreau sa raman la seria 7

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Chris, anul trecut am luat si eu legatura cu un mecanic in vederea unei oferte de pret pentru schimbarea volanului la un E39 .

Operatia presupune nu doar bord, pedale, cu siguranta va mai implica si caseta de directie pentru tine.

Daca ai nevoie, pot face rost de un numar de telefon ca sa obtii un pret corect pentru masina ta.

:twoup:

• 2 years later...

buna

in weekend am avut un acceidnet cu e38 meu ;( in urma accidnetului au rezultat destule avarii acum sunt in dilema daca merita sa o repar sau sa fac recarosare. dilema este ca al meu are toate dotarile mai putin geamuri blindate si nu prea gasesc unul identic ca dotari la pret ok. al meu e un 735 din 97 am gasit unul din 2000 cu dotari similare si aceeasi motorizare problema ar fi ca e cu volan pe dreapta. cat e de dificil sa fac schimbul de volan. interiorul al meu e violet in culoarea masini iar asta e crem deci fetele de usi nu prea pot sa le inlocuiesc :) astept parerile voastre

am sa atasez si poze cu masina mea

Salut ai mai schimbat volanul din dreapta in stanga la E38? As avea niste intrebari, daca nu te superi?

Salut ai mai schimbat volanul din dreapta in stanga la E38? As avea niste intrebari, daca nu te superi?

-

salut,userul mc_crbl a schimbat volanul la un e38 740i de pe drepta pe stanga,te poate ajuta si cu piese si cu sfaturi...

• 2 months later...

Pana la vara trebuie sa schimb si eu volanul la e38. am gasit un service specializat care cere 500 euro plus piesele tale : coaja bord si calul de la schimbator plus sistemul de comanda viteze daca e automat, fete de usi, mochete, instalatie motor si altele, in total cam 1000 de iepuroi.

Oricum, dupa cum spuneau si colegii, dupa o perioada de obisnuiesti, ca la trecerea de pe manual pe automat. Este mai greu la depasiri de tiruri si dube in rest tine de sofer.