Jump to content

BMW X6 pe benzina sau motorina

goldberg

Recommended Posts

am deja 1800km

ce pot sa zic,de motor inca nu am abuzat,insa pot spune un singur lucru trage,trage incepand cu 11-1200rpm si pana la rosu,titpic bmw si inca nu s-a lasat,de curiozitate pe A2 am dus-o la 240km/h ajunge f usor (o compar cu 4.2tdi q7),la ac viteza avea aprox 3500rpm ; 460Nm sunt disponibili inca de la 1000rpm,la 4200rpm are putin peste 500Nm,diferenta mare intre 4,0d si 3,5d la ac capitol

este cel mai silentios diesel cu care am mers,f rafinat,fara vibratii,f ecomonic pr masa masinii si putere (compar cu 3.0cdi,2.7cdi,3.0d bi-turbo jaguar,4.2tdi,3.0tdi,etc)

cutia,ceva de vis mai rapida decat una cu dublu ambreaj si 6 rapoarte sau 7g-tronic;

schimba mai lin,insesizabil daca nu te uiti la turometru sau daca nu asculti motorul,caderile de turatii sunt mai mici; nu exista lag,nici macar in modul drive nici macar la 1100-1200rpm la nevoie retrogradeaza mai rapid,schimba mai rapid,motorul urca mai bine in ture ; frana de motor mult mai eficienta

in D cutia cu 8 rapoarte reactioneaza la fel de bine ca cea cu 6 rapoarte in S

se poate rula cu a8a inca de la 80km/h (aprox 11-1200rpm)

cel mai stabil suv cu care am mers,diferenta mare intre x6 si q7 sau ML,mult mai legat decat cele doua,absoarbe gropile mai frumos,zgomotul se aude mai infundat,suspensia nu este galagioasa

consum,nu am mers decat de doua ori in buc,l-am taiat din N si pana in S

cursul saptamanii ora de varf 15,1%

cursul saptamnii la pranz 12,9%

sinaia-buc pana la intrare 7,6% mers 80-90km/h localitati si 110-120km/h afara

A2 mers constant 140km/h si multe reprize peste 10,3%

consum mixt de cand am luat-o 11,1%,AC-ul nu l-am oprit inca

eroarea BC/cpompa sub 2%

putin dezamagit de sist audio cu 12 difuzoare,ma asteptam la mai mult,oricum suficient pt mine

am primit multe dotari din partea dealerului cadou,nu am stiut de ele decat cand a sosit masina :twoup:

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

am primit camere laterale,directie activa,iesire usb,mufa conectare ipod/iphone + breloc si lanterna bmw si cam atat

sist audio se aude bine as vrea mai multe joase,cand il dai f tare distorsioneaza,totusi sunt 10 difuzoare + 2 subwoofere

se aude mai bine decat sist audio de pe golf cu 10boxe,comparabil cu sist audio de pe fostul a4,un bose 9difuzoare +subwoofer si totusi asta parca reda mai bine joasele,cu mult sub sist audio de pe q7 bose cu 10difuzoare

am sa fac o prezentare la masina mea,cu poze cu tot

Ciudat, la mine mi se pare cã sunt prea multe joase. ªi nu distorsioneazã. Din nefericire am vãzut cã e destul de complicat sã mai schimbi câte ceva la el, difuzoare, amplificatoare. PoÞi Încerca totuºi, dacã consideri cã e ceva important pt. tine.

Abia aÂştept topicul :twoup:

deci masina este euro 5,am luat-o in evidenta la fisc,am platit taxa talon si inmatriculare,mai trebuie sa fac vreo dovada ca este euro 5 daca scrie in CI ca este e5 ? adica mai am nevoie de alt act ?

sist audio este suficient pt mine,95%din timp,sa nu zic mai mult ascult muzica incet

Edited by ionut_marius

• 2 months later...

buna ziua

vroiam sa fac un apel la conducatorii de bmw. acum 5 zile mi s-a furat masina.un bmw x6 alb cu nr de giurgiu GR 76 WGP,

as dori sa va rog daca vedeti o persoana dubioasa cu un x6 alb aparut de curand,sau parcat de mult timp in anumite zone,va rog sa-mi dati un semn.

sunt disperata si tot nu imi vine sa cred ca am ramas fara ea.asa ca mare atentie la masinutzele voastre.....ca traim in jungla.

ca si semne particulare avea nr masinii gravat pe oglinzi (dupa ce mi le-a furat de 3 ori), avea jante pe 19 ,avea navigatie,camera pentru mers inapoi,pilele neagra,......

1.POlitie declari furtu

2.Declari furtu la asigurator

3.Te duci la politie si ridici dovada

4.Te duci la casco cu 2 chei , talon , etc etc cam asta e procedura

5.Ai de asteptat 90 de zile pana iti intra banii in cont , in cel mai bun caz, totusi eu iti recomand sa pui putina presiune pe ei ca sa nu te lungeasca 1an cu plata

• 2 weeks later...
Oricum un ditamai ladoiul nu are cum sa fie o masina foarte sportiva, si nici nu va fi pana nu apar modelele cu antigravitatie .. :) Daca nu suferi de sound mergi pe diesel linistit, nu are rost sa arunci banii pe fereastra.

mie mi se pare foarte sportiv x6 sta pe drum la 200 + ma simt mai in siguranta ca in m3 , si merg si mai rapid cu el pe drumurile normale decat as merge cu m3.

p.s. dupa ce conduceti x6 va schimbati parerea :twoup:

+1 :twoup: