Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

intrebare legata de vopsea

redkid_pasha

Recommended Posts

Eu tocmai am aflat ca pe sticker-ul ala lipit pe oala amortizorului scrie si codul vopselei, nu doar denumirea. Fa o poza la sticker si mergi cu ea la magazin.

Apropo, de la ce magazin cumperi si cum vrei s-o faci? Sau tu vrei s-o vopsesti toata?

Eu tocmai am aflat ca pe sticker-ul ala lipit pe oala amortizorului scrie si codul vopselei, nu doar denumirea. Fa o poza la sticker si mergi cu ea la magazin.

Apropo, de la ce magazin cumperi si cum vrei s-o faci? Sau tu vrei s-o vopsesti toata?

pai pe sticker m-am uitat si eu si n-am gasit nici un cod...nu o vopsesc toata,doar la buza portbagajului putin...sau,in functie de cum iese,o sa vopsesc toata capota,daca se vede diferenta...

pai pe sticker m-am uitat si eu si n-am gasit nici un cod...nu o vopsesc toata,doar la buza portbagajului putin...sau,in functie de cum iese,o sa vopsesc toata capota,daca se vede diferenta...

acolo ar trebui s afie si un cod de vopsea pe langa numele vopselei... pune o poza cu stiker-u ala sa ne uitam si noi

acolo ar trebui s afie si un cod de vopsea pe langa numele vopselei... pune o poza cu stiker-u ala sa ne uitam si noi

din pacate nu pot pune poza acum dar va spun ce am gasit pe sticker:

in stanga etichetei am 275/6 iar in dreapta am codul 2 122 218....culoarea fiind bostongrun metallic

si eventual de unde sa o cumpar? sa se gaseste la mai toate magazinele de vopsea??

in stanga etichetei am 275/6....culoarea fiind bostongrun metallic

....

si eventual de unde sa o cumpar? sa se gaseste la mai toate magazinele de vopsea??

acela e codul de culoare !

orice magazin de vopseluri auto iti poate prepara vopseaua dupa acest cod... cea mai mica (virgula) cantitate care se poate obtine este de 100 ml...

pentru o documentare completa

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...6&hl=coduri

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?act...st&id=59442

una mai utila decat cealalata :)

Vreau si eu un sfat. Am 3 puncte de 2-3mm pe bara fata si cam cat o unghie pe bara spate. Masina e argintie si vopseaua e luata pana la negru (bara de plastic). Cum o rezolv? Ma gandesc ca e cam greu cu spray. Daca iau 100ml si dau cu un betisor, o iesi bine?

N-as vrea sa vopsesc o zona mai mare, sau toata bara pentru ca nu vreau ca un viitor cumparator sa creada ca cine stie ce a patit masina.

Vreau si eu un sfat. Am 3 puncte de 2-3mm pe bara fata si cam cat o unghie pe bara spate. Masina e argintie si vopseaua e luata pana la negru (bara de plastic). Cum o rezolv? Ma gandesc ca e cam greu cu spray. Daca iau 100ml si dau cu un betisor, o iesi bine?

N-as vrea sa vopsesc o zona mai mare, sau toata bara pentru ca nu vreau ca un viitor cumparator sa creada ca cine stie ce a patit masina.

merge si nu prea merge, am incercat si eu pe o nuanta inchisa si se observa... dar e mai bine deact zgariat asa, incearca asa dar o sa se observe daca e mare, dar la tine nu e asa mare si poate nu se vede urat

la nasul la service am vazut o chestie de la standox, un panou unde are mostre din toate culorile folosite de o marca anume si denumirea culorii... cat si anii cand s'au folosit. Pe spate are trecuta componenta culorii. Vezi poate te edifici asa ... pe la vreun service

merge si nu prea merge, am incercat si eu pe o nuanta inchisa si se observa... dar e mai bine deact zgariat asa, incearca asa dar o sa se observe daca e mare, dar la tine nu e asa mare si poate nu se vede urat

Asa am zis si eu, e mai bine decat zgariat asa.. Pe argintiul asta nu cred ca se vede, mai ales ca e o zona foarte mica. Si daca tot ma apuc de treaba o sa incerc sa fac ceva si cu 2-3 mici punctulete de pe botul capotei (d-alea normale, de la drum).

Aveti idee de vreun magazin d-asta prin bucuresti, ca eu chiar nu am mai avut nevoie si nu stiu. Cam cat ar costa?

Edited by chriss