Jump to content

CUMPAR OGLINZI E39 MODEL M

Recommended Posts

CUMPAR OGLINZI E39 MODEL M....vreau sa cumpar si tin sa subliniez CUMPAR!!!!!!!asta pt toti cei care n-au altceva de facut decat sa manance lumea de fund pe aici pe forum...am dat anunt aici pt ca vreau sa cumpar daca voiam sa dau anunt la "dezmembrari"sau cum mai vreti voi sa le spuneti nu ma mai oboseam sa postez anunt aici!!!!!asa ca pt toti invidiosii care n-au ce face si vb aiurea sa se afle si ei in treaba sau sa nu adoarma ciocu mic!!!

Am eu una oem - second hand, in perfecta stare fara geam si fara acurator...cu cabluri cu tot. Pe partea dreapta. Vopsita albastru (topazblau). Pret fix 100 Eur.

Daca te intereseaza noua si oem o am si pe cea de pe stanga pe stoc. + geamuri sau acuratoare... Sunt sigur ca pot sa iti dau cel mai bun pret piesa noua. Inclusiv factura ...garantie... etc.

tel: 0749 765 022

Edited by cookin

Am eu una oem - second hand, in perfecta stare fara geam si fara acurator...cu cabluri cu tot. Pe partea dreapta. Vopsita albastru (topazblau). Pret fix 100 Eur.

Daca te intereseaza noua si oem o am si pe cea de pe stanga pe stoc. + geamuri sau acuratoare... Sunt sigur ca pot sa iti dau cel mai bun pret piesa noua. Inclusiv factura ...garantie... etc.

tel: 0749 765 022

pai m-ar interesa amandoua....dar am nevoie de ele complete ca sa zic asa..cu geamuri cu tot...

salut

am eu oglinzi replica M 5 ambele la 150 euro fara geam ( :) :) :twoup: ) stau in bucuresti

sunt vopsite antrazit metalic

de pe masina mea

au fost folosite o luna dupa care in mod misterios au disparut geamurile la oglinzi

PS oras de c...c....t

Edited by ahiile

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.