Jump to content

Cum pot sa mi uniformizez culoarea ?

Vadim

Recommended Posts

Unul dintre fostii propietari ai masinii mele cred k a avut un accident destul de serios cu ea :blink: deoarece aripile si capota au fost de pe un e34 albastru(se vede pe la colturi unde e sarita vopseaua) .

As putea cumva sa uniformizez culoarea adik sa nu mai para o diferenta de culoare intre fata si restul masinii ????

post-1786-1154711392_thumb.jpg

Stiu ca exista si solutii de polish la culaoarea masinii, cred ca acestea dau rezultatele cele mai bune in privinta uniformizarii nuantelor de pe masina.

Dan98, pai daca e asa, dam toti o raita la mare, ne bronzam, ne polisham masinile si mergem si la gratarul ala pt. care era oferta in ct. :blink:

Merci mult de tot  :blink:

P.S. chestia asta pot sa o fac eu in fata casei ??? :)

111184[/snapback]

Ce sa faci mai, gratarul? :) Sigur ca poti. :D

Acuma despre polishat, daca n-ai masina, ai de frecat de te ia cu ameteala, cred ca iti trebuie doua feluri de polish, unul de curatat, indepartat ceva zgarieturi fine si uniformizat culoarea, apoi, ceva pentru luciu. E grea operatiunea si, in mod sigur, nu va iesi cum o fac aia care se ocupa cu asa ceva. Daca totusi vrei sa o faci tu, apuca-te mai pe racoare, pune ceva la rece ca sa te hidratezi, ca o sa ai nevoie la cat o sa transpiri. :)

Ce sa faci mai, gratarul? :)  Sigur ca poti. :)

Acuma despre polishat, daca n-ai masina, ai de frecat de te ia cu ameteala, cred ca iti trebuie doua feluri de polish, unul de curatat, indepartat ceva zgarieturi fine si uniformizat culoarea, apoi, ceva pentru luciu. E grea operatiunea si, in mod sigur, nu va iesi cum o fac aia care se ocupa cu asa ceva. Daca totusi vrei sa o faci tu, apuca-te mai pe racoare, pune ceva la rece ca sa te hidratezi, ca o sa ai nevoie la cat o sa transpiri. :)

111273[/snapback]

Vazusem o masina de polishat la 50 de ron :blink: deci cred k ma duc sa o cumpar :D si ma dugc pe la Augsburg sa vad ce mi recomanda aia ptr polishat :D

Merci mult

Vazusem o masina de polishat la 50 de ron  :blink: deci cred k ma duc sa o cumpar  :) si ma dugc pe la Augsburg sa vad ce mi recomanda aia ptr polishat  :)

Merci mult

111292[/snapback]

Daca iese bine, ne spui si noua cat ne costa la tine un polish.

:)

• 1 month later...
fa-i un polish profesional ... pretul v-a fi pe masura , la fel si rezultatul

111011[/snapback]

Sau poate nu!

Prin polishere se inlatura doar micile zgarieturi care sunt la nivelul lacului (cele care nu penetreaza shi stratul de vopsea pana la tabla) shi da stralucire din nou mashinilor (celor matuite). Deci polishul are efect doar la nivelul lacului, neinfluientzand in nici un fel pigmentul vopselei.

Intradevar la mashinile mai vechi, la revopsirea unor elemente de caroserie se recomanda shi polisharea celorlalte elemente de caroserie ramase nevopsite pentru a se reda stalucirea acestora; dar diferentza de nuanta sesizabila cu ochiul liber se datoreaza diferentzei de pigment din vopsea shi din pacate singura solutzie este REVOPSIREA.

P.S. Nu cred ca exista in Romania cineva care sa reusheasca sa prepare vopseaua identica cu cea a producatorului; eu sunt trecut prin asta.

de preparat vopseua dupa reteta producatoruli pot multi.

problema apare datorita modificarilor aduse vopselei originale de factorul natura - soare, praf etc.

vopseaua preparata poate fi identica cu cea originala, dar asa cum era asta din urma acum 3, 5 sau 10 ani, dupa caz :blink:

exista si varianta polish-ului pigmentat, la culoarea masinii, pt zgarieturile care au trecut de stratul de lac. evident, rezultatele difera de la caz la caz.

de preparat vopseua dupa reteta producatoruli pot multi.

problema apare datorita modificarilor aduse vopselei originale de factorul natura - soare, praf etc.

vopseaua preparata poate fi identica cu cea originala, dar asa cum era asta din urma acum 3, 5 sau 10 ani, dupa caz :blink:

exista si varianta polish-ului pigmentat, la culoarea masinii, pt zgarieturile care au trecut de stratul de lac. evident, rezultatele difera de la caz la caz.

129622[/snapback]

Intradevar exista si varianta polish-ului pigmentat, la culoarea masinii, pt zgarieturile care au trecut de stratul de lac - dar omul are diferentza de pigment, shi pe juma de mashina.