Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Trusa De Scule Profesionala Yato 94 Piese !

Recommended Posts

Daca am gresit sectiunea,imi cer scuze moderatorilor,dar nu gasesc unde sa pun anuntul :) , la servicii nu merge si la schimburi tot nu merge, am vazut ca aici sunt vanzari si m-am gandit ca aici ar merge. Tine tot de piese :)

Toate piesele sunt executate din otel Cr-V

Duritate si torsiune conform DIN

Chei tubulare cu profil "Super Lock"

Antrenare 1/4" si 1/2"

Clicheti cu dantura fina (72 dinti)

Geanta de transport

Utilizare profesionala intensa

>Trusa Profesionala YATO<

Relatii tel: 0752.904.294

PRET FIX: 320 lei

Produsul este NOU ( SIGILAT )

zi codul de pe ea(YTxxxx) s-o putem vedea, sau daca ai o poza!

asta e?

Da asta e YT1268 , am mai multe poze facute ,dar nu am spatiu disponibil sa le atasez, oricum iti multumesc mult pt poza.

Poze mai multe cu trusa de scule Yato pe mess, id: bmw.piese

http://www.yato.pl/index.phtml?lang=en

au un raport calitate-pret foarte bun, nu se incadreaza chiar in gama sculelor profesionale, dar cunosc ateliere care lucreaza cu multe scule de la Yato si dau feed-back pozitiv. Cum ziceam, am si eu una, si e sanatoasa... e excelenta pentru lucrat la masina in regim propriu asa...

TOYA e divizia "ieftina" a lui YATO

Edited by Rhaziel

* p_automania - sunt fabricate in Polonia la Wroclaw, sunt de calitate superioara. Eu le folosesc in dezmembrari si sunt foarte multumit.

* PityWPN : pretul este 320 lei fix, la mai multe truse cumparate se face o reducere.Nu sunt din BUC. ,dar trimit prin curier sau posta,la alegerea clientului.

* Rhaziel : Sincer si eu am dat la 2 ateriere auto(service-uri) 4 truse din astea si sunt foarte multumiti oamenii.

* mihai_leu320 : Nu vreau sa prostesc pe nimeni aici,nu sunt disperat sa imi vand marfa,nu traiesc din vanzari scule YATO, nu vreau sa mint pe nimeni,dar cine stie firma YATO -stie ce scule produc. Eu am desfacut puntea spate la un bmw ,motoare de bmw,grupuri si am folosit clichet-ul si am fost uimit ca rezista ff bine la solicitari,si nu a cedat, si nici spray de rugina nu folosesc.

• 2 weeks later...
* p_automania - sunt fabricate in Polonia la Wroclaw, sunt de calitate superioara. Eu le folosesc in dezmembrari si sunt foarte multumit.

* PityWPN : pretul este 320 lei fix, la mai multe truse cumparate se face o reducere.Nu sunt din BUC. ,dar trimit prin curier sau posta,la alegerea clientului.

* Rhaziel : Sincer si eu am dat la 2 ateriere auto(service-uri) 4 truse din astea si sunt foarte multumiti oamenii.

* mihai_leu320 : Nu vreau sa prostesc pe nimeni aici,nu sunt disperat sa imi vand marfa,nu traiesc din vanzari scule YATO, nu vreau sa mint pe nimeni,dar cine stie firma YATO -stie ce scule produc. Eu am desfacut puntea spate la un bmw ,motoare de bmw,grupuri si am folosit clichet-ul si am fost uimit ca rezista ff bine la solicitari,si nu a cedat, si nici spray de rugina nu folosesc.

Detalii tehnice pentru yt-1268 precum si pentru alte scule sau truse puteti obtine de la reprezentantul yato oficial in Romania: office@yato.ro

Zi tu zau ...

Indicatii suplimentare privind reclama prin username si postarea de link-uri comerciale obtineti citind regulamentul forumului.

Indicatii privind bagarea de reclama (ca musca-n lapte) pe topicul altuia, obtineti in cei sapte ani de acasa.

Userul @yatoclub este suspendat definitiv.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.