Jump to content

Ofer arcuri fata OEM E36

the_rifle

Recommended Posts

Am arcuri sport pe masina dar tot nu-mi par joase. Pe spate sun relativ joase dar pe fata tot imi par inalte.

Cum pana acum am putut sa dau de doua ori arcuri normale pe arcuri sport probabil ca mai sunt doritori de schimburi.

@roco123

Schimbul nu presupune diferenta de bani.

Edited by the_rifle

Si eu iti dau amortizoarele dar sunt pilaf... Preupun ca imi dai amortizoarele pt ca nici tu nu ai cum sa le scoti de pe arc.... Iti sugerez ca daca n-ai presa sa le lasi in pace... Daca incerci sa le dai jos iti sar in fata de ramai fara dinti...

Lasa-le acolo...

Daca ai cum sa scoti arcurile poti pastra amortizoarele iar eu ti le dau cu tot cu amortizoare... N-am ce face cu amortizoarele de la tine asa ca mai bine le pastrezi tu daca iti folosesc.

Sunt interesat de schimb daca accepti...

Edited by the_rifle

Si eu iti dau amortizoarele dar sunt pilaf... Preupun ca imi dai amortizoarele pt ca nici tu nu ai cum sa le scoti de pe arc.... Iti sugerez ca daca n-ai presa sa le lasi in pace... Daca incerci sa le dai jos iti sar in fata de ramai fara dinti...

Lasa-le acolo...

Daca ai cum sa scoti arcurile poti pastra amortizoarele iar eu ti le dau cu tot cu amortizoare... N-am ce face cu amortizoarele de la tine asa ca mai bine le pastrezi tu daca iti folosesc.

Sunt interesat de schimb daca accepti...

nu pai io le am sport si arcurile si amortizoarele pe fata si vreau stok da bune...

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.