Jump to content

VAND OGLINZI ORIGINALE COMPLETE BMW SERIA 5 e39

Recommended Posts

VAND OGLINZI ORIGINALE COMPLETE BMW SERIA 5 e39...........oglinzile sunt incalzite..heliomate..dar nu sunt retractabile electric....sunt de pe masina mea proprietate personala....!!!!!!daca tot sunt discutii de genul asta pe aici si tot isi dau cu parerea unul si altul o sa pun frate si o poza cu talonul masinii ce dracu ca vad ca nu se mai poate cu voi pe aici cum postez un topic de genul asta gata miroase a furt parca in plm nu sunt si eu membru aici si parca n-am si eu BMW ca restul!!!!!! http://www.postimage.org/image.php?v=TsPw859 http://www.postimage.org/image.php?v=gx2SjS0

@b0osicule, daca mai deschizi inca un topic pe tema asta, iti iei suspend...

ti-am mai explicat, ti-am dat si in quote paragraful 17 din Regulile de postare la Mica publicitate... este ultima oara cand o mai fac... citeste si conformeaza-te !

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=75201

17. Pentru a nu incuraja furtul de bunuri de pe masini, sunt interzise topicurile care vor contine la vanzare/cumparare exclusiv elemente usor detasabile de pe autovehicule (gen oglinzi, bandouri, eleroane, etc)". Regula este valabila pentru elementele second-hand.

sper ca de data asta m-ai inteles... :)

se confirma provenienta LEGALA a oglinzilor, drept pentru care topicul se redeschide...

si de unde ai dedus pana la urma tu ca-s provenite legal oglinzile ? ca pana acum ceva timp erai sceptic nevoie mare...

:) hai ca esti tare.

pai nu frate dar m-a luat capul atata bataie de cap cand vreau sa vand si eu un set de oglinzi in plm!!! tre sa stau sa ma justific la fiecare de unde le am si cum le am si dc le am etc.....toata lumea sare in cap imediat cu dume gen...ciordeala...sunt furate!!! etc... normal ca m-a luat capul

Pentru a dovedi provenienta legala avem nevoie de:

1. buletin scanat

2. talonul si cartea masinii, scanate

3. dovada ca bossicul e persoana din buletin...se accepta declaratie pe proprie raspundere + buletine scanate din partea a 2 vecini din scari diferite..bineinteles scanate

4. poze cu tine (fata la vedere), indicand cu degetul aratator de la mana dreapta spre seria de sasiu a masinii, iar in mana stanga sa se afle talonul, cartea masinii si buletinul, scanate bineinteles

5. acelasi lucru ca la pct. 4 , doar ca in poza trebuie sa ai si oglinzile noi montate

nu inteleg ce dreq e asa greu?! :)

acuma ori te ataci si hackeresti forumul , ori ....spargi oglinzile si zici '' la ce dreq imi trebuie mie pene?!'' :)

Edited by blitzu

daaa nu vreti si toata istoria mea de cand m-am nascut si pana acum ? tot ce-am facut etc?:))))hai frate ca asta e culmea rau de tot pe bune...voi nu va ganditi ce ciorditor ar pune topic aici ca vinde niste oglinzi care se presupune ca sunt ciordite cum ziceti voi ?:))))ma faceti sa rad...va zic eu orice ciorditor s-ar duce cu ele pe targ duminica sa le vanda...sau le-ar fura pe comanda nu asa la anpoda ca sa posteze mai tarziu aici topic precum ca le vinde:)))))))))))

hai zi drept ca le-ai dat de pamant :)

De cate reply-uri de-astea mai e nevoie pana sa muti topicul la sectiunea ''Donatii'' ? :)

Radem si glumim dar cam offtopic. Sfatul meu: pune-le bine in debara, ca la ritmul in care se fura oglinzi, nu se stie niciodata.Tine-le pentru zile negre

se confirma provenienta LEGALA a oglinzilor, drept pentru care topicul se redeschide...

@b0ssicule, ai memoria scurta ? nu tu mi-ai trimis PM-ul in care imi explicai care e situatia cu oglinzile? :)

...voi nu va ganditi ce ciorditor ar pune topic aici ca vinde niste oglinzi care se presupune ca sunt ciordite cum ziceti voi ?...

ai fi mirat sa afli... dar te las pe tine sa descoperi topicurile inchise pt acest motiv :twoup:

...va zic eu orice ciorditor s-ar duce cu ele pe targ duminica sa le vanda...sau le-ar fura pe comanda nu asa la anpoda ca sa posteze mai tarziu aici topic precum ca le vinde:)))))))))))

serios? da' tu de unde stii toate astea ? :)

pai ce intelegi prin mica reducere?120 de euro e cam ultimul pret ca sa zic asa... am nevoie sa-mi dai un raspuns sigur ca am un cumparator care se tine de mine de cateva zile si vreau sa stiu ce sa fac...maine daca poti da-mi un rasp sigur...merci...

pai ce intelegi prin mica reducere?120 de euro e cam ultimul pret ca sa zic asa... am nevoie sa-mi dai un raspuns sigur ca am un cumparator care se tine de mine de cateva zile si vreau sa stiu ce sa fac...maine daca poti da-mi un rasp sigur...merci...

Iti trimit mesaj...bafta

Iti trimit mesaj...bafta

se poate inchide topicul...s-au vandut oglinzile!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.