Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand Sac Ski E46

Recommended Posts

Obiectul este de culoare neagra, cu fermoar, cu acele curele aferente si capac in stare foarte buna

Pret 170 lei

Mai trebuie ceva ca sa se poata monta pe o masina care nu a avut sac ski? Daca dai si capitonajul din portbagaj, cel de pe spatele banchetei, m-ar interesa pe mine! Lasa-mi un PM .

Nu stiu exact cum se potriveste, dar am vazut ca la mine cand pliezi in jos cotiera sunt niste gauri de prindere la incheietura aia si acolo venea prins sacul. Acum nu stiu daca toate masinile cu cotiera au gaurile respective sau nu, am sa fac niste poze cand merg jos la masina ca sa vedeti si sa va dati seama. Cred ca as putea da cu tot cu capac daca ne intelegem a pret.

Eu nu vad legatura dintre mocheta din portbagaj cu sak ski-ul!?! Ce treaba are una cu alta? In pozele de mai jos, se vede acolo pe dinauntru, unde se leaga sacul respectiv. Cand l-am scos nu am avut nici o treaba cu portbagajul, verifica daca ai la tine la cotiera in spate prinderile alea care le am si eu, si cred ca asta ar fi. Nu vad rostul schimbarii mochetei, mai ales ca este in ton cu cutia de la sub :)

LE: sa inteleg ca la tine mocheta, nu este decupata, cea din spatele banchetei? Pai eu am ales sa am gaura acolo, pt un viitor proiect. La o adica ai putea sa o decupezi la tine, doar sa verifici inainte daca ai prinderile alea de la cotiera. Cred ca am putea sa ne intalnim daca vrei sa vezi cum e la mine.

Pret nou: 140 lei (negociabil)

Edited by dumi

Ai facut poza fix unde nu ma interesa:P

Da, despre mocheta aia vorbesc...la tine probabil e taiata din fabrica, dar la mine este intreaga....nu are gaura pt usita de la skisac. Mie imi trebuie si aia pt ca daca o tai pe a mea se vor vedea urat marginile. Fa o poza te rog cu mocheta, din spatele subwooferului.

Legat de prinderile alea...nu stiu daca le am. Am sa verific maine. La mine acolo este o tabla prinsa in cateva puncte de sudura...dar care se poate scoate.

Pai trebuia sa imi zici ca la usita te gandeai, cand ai spus mocheta din spate m-am gandit la toata mocheta din portbagaj :)

Presupun ca la pozele astea te referi, nu?! :)

Anyways, daca esti interesat sa le iei, azi mai poti altfel plec din Bucuresti vineri.

• 2 weeks later...