Jump to content

Sfaturi achizitionare 320D NFL

MirceaRM

Recommended Posts

Salutare,

Vreau sa imi cumpar un 320D din 2000, modelul NFL de 136 CP.

As vrea sa va rog sa imi dati niste sfaturi si pareri referitoare la masina asta.

Care credeti ca ii sunt plusurile, minusurile, la ce ar trebui sa fiu atent cand o cumpar...etc

Masina e a unei cunostinte care sta in Italia...si mi-o aduce acasa cu 4000 Eu.

Taxa cat ma costa la ea? Masina e Euro 3? Are filtru de particule?

Credeti ca e scumpa la 4000 Eu acasa, neinmatriculata? Mentionez ca masina are km putini si e intretinuta foarte bine.

Dotari...eu cred ca e full... nu am vazut masina pe viu inca...insa are interior piele , scaune incalzite, comenzi volan, pilot automat... climatronic, full electric...etc

Multumesc

• 4 weeks later...

1.la 4000euro neinscrisa e mult (parerea mea)sapt trecuta am vazut in targ una inscrisa cu 4000e :|

2.nu are filtru de particule

3.taxa la a mea inainte sa se dubleze a fost 645euro ceva de genu

Edited by maryuss

• 3 years later...

Salut,

As vrea mult din partea voastra sa-mi spuneti daca se merita sau nu, n-as vrea sa-mi complic viata, mai ales ca nu am experianta cu masini.

Masina costa 2800 euro ( an 2000) neanmatriculata.

AS VREA PARERILE VOASTRE, CA SA STIU DACA MA DECID S-O CUMPAR SAU NU. MULTUMESC

odel, Caroserie:

BMW 320, Berlina

Fabricatie:

2000

Rulaj:

100,000 km

Combustibil:

diesel

Motor:

2000 cm³ (Putere 136 CP / 100 kW)

Transmisie:

manuala

Norma Euro:

euro3

Culoare:

gri-metalizat

Numari de usi:

4/5

Tara de origine:

Italia

Tara inmatricularii:

Italia

Data primei inmatriculari:

12/2000

post-62660-0-56964900-1373959506_thumb.jpg

http://www.autovit.ro/bmw-320-C29866387.html

Are istoric? Daca da, nu vad unde ar fi problema kilometrilor. Eu spre exemplu masina am cumparat-o de la Bavaria Motors cu istoricul la zi (Buyback)si avea 114 k fabricatie 2002, cumparata de la ei, revanduta lor. Mi-au dat si un an garantie fara limita de kilometri. Oare sa fi fost cacialma ? :o Edited by MCO

Are istoric? Eu spre exemplu masina am cumparat-o de la Bavaria Motors cu istoricul la zi (Buyback)si avea 114 k fabricatie 2002, cumparata de la ei, revanduta lor. Oare sa fie cacialma ? :o

Caci sau nu caci...

Nu poate garanta nimeni km pt o masina asa veche. Eu pot face reviziile la BMW in garantie si apoi sa merg o data la 2 ani pt revizie. Intre timp bak km la greu si fac reviziile in alta parte.

In 4 ani pot sa fac 100.000km de care sa nu afli niciodata. Ma costa 100-150 eur sa o dau inapoi de 2 ori, si ma duc la reprezentanta cu ea deja aranjata.

Apoi vii tu si ii crezi pe cuvant :)

Edited by kristal_madness

Este clar, au pe cineva sa tina la invechit carti de revizie, si sa le completeze ulterior cu diferite nuante de pix sau stilou si sa tina sub cheie stampile de reprezentanta, culmea, si din orase diferite (are o revizie la Bucuresti iar restul la Timisoara - eu am cumparat-o de la Constanta, adusa pe platforma ca sa o pot vedea/testa).

Caci sau nu caci...

Nu poate garanta nimeni km pt o masina asa veche. Eu pot face reviziile la BMW in garantie si apoi sa merg o data la 2 ani pt revizie. Intre timp bak km la greu si fac reviziile in alta parte.

In 4 ani pot sa fac 100.000km de care sa nu afli niciodata. Ma costa 100-150 eur sa o dau inapoi de 2 ori, si ma duc la reprezentanta cu ea deja aranjata.

Caci sau nu caci... :blush:

Inseamna ca nu mai merita sa achizitionezi nimic...sub nicio forma...decat nou...si nici atunci fiindca oricum pentru zona asta a europei se fac "mai naspa". una peste alta masina e ok, fara probleme. Acum fiecare cu norocul sau.

Caci sau nu caci...

o dai inapoi si din cheie? :D. altfel se prind la reprezentanta.

in primul rand iti dai seama daca km sunt reali cat de cat dupa aspectul masinii , mai ales la interior , cat de tocit este volanul , cat de tocita este nuca de la schimbator etc etc.vorba colegului de mai sus , daca masina merge ok si nu are bube multe cumpar-o , ce mai conteaza nr. de km.intr-adevar am auzit si eu ca acest motor are probleme la pompa de injectie , injector cu fir....eu am acelasi motor , la fiecare plin bag 1l ulei in doi timpi (ulei de scuter) pt o lubrifiere mai buna a pompei de injectie si am 60.000 km facuti cu ea de cand am cumparat-o.succes
  • Like 1
  • Downvote 1

Sfaturi SF cum sa te uiti dupa interior pot fi ignorate complet. In proportie de 100%.

Km pot fi dati inapoi si sa fie pierduti fara urma.

Inafara de a verifica starea tehnica a masinii si eventual sa mai negociezi, nu poti face nimic.

Daca e sa-ti iei teapa, iti poti lua fara probleme :)

Bafta oricum :thumbsup:

Verific-o bine inainte sa o cumperi, tester plus elevator. Piese cu preturi cat de cat mari ar fi: Turbina, volanta si pompa de injectie. Cat despre mecanica si ea este pretentioasa. Se duc cel mai repede bratele fata. Imediat dupa ce o cumperi, schimba-i toate fluidele plus toata filtrele. In mare cam asta ar trebui sa ai in vedere. :thumbsup: Maruntisurile sunt interminabile, gen electrovalve, furtune vacuum...etc... :thumbsup: