Jump to content

Norauto

IoanLuca

Recommended Posts

a fost cineva la norauto titan? e deschis nou, dar poate aveti ceva experienta...

ma intereseaza preturile la piese, calitate, preturi la manopera si cum lucreaza.

merci mult.

sau poate ati fost la cel din militari. oricum ar fi, un sfat e bine venit.

ty

a fost cineva la norauto titan? e deschis nou, dar poate aveti ceva experienta...

ma intereseaza preturile la piese, calitate, preturi la manopera si cum lucreaza.

merci mult.

sau poate ati fost la cel din militari. oricum ar fi, un sfat e bine venit.

ty

ai aici topic http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=56428

eu mi-am schimbat placutele si senzorul la ei si au fost ok(la cel din militari)

:) NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

Am fost la ei(auchan) pentru ca aveau o promotie la schimbul de ulei! Habar nu aveau ca filtrele vin cu garnituri la buson,capac filtru si la filtru! Am fost cu un prieten care are un 320d si eu cu 316i. Fratilor , el a ajuns inainte si sa vezi ce grup se stransese langa masina ca sa identifice unde este filtrul de aer!

Cand m-am dus sa le arat si cum trebuie scos a venit un sef de la ei s-mi spuna ca trebuie sa stau in spatele masinii! Am stat linistit 5 minute pentru ca dobitocii nu mai stiau sa bage filtrul!

Deci NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! :)

Edited by speedyandyzy

:) NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

Am fost la ei(auchan) pentru ca aveau o promotie la schimbul de ulei! Habar nu aveau ca filtrele vin cu garnituri la buson,capac filtru si la filtru! Am fost cu un prieten care are un 320d si eu cu 316i. Fratilor , el a ajuns inainte si sa vezi ce grup se stransese langa masina ca sa identifice unde este filtrul de aer!

Cand m-am dus sa le arat si cum trebuie scos a venit un sef de la ei s-mi spuna ca trebuie sa stau in spatele masinii! Am stat linistit 5 minute pentru ca dobitocii nu mai stiau sa bage filtrul!

Deci NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! :)

norauto ca marca sunt cunoscuti in toata europa...problema e ca mecanicii(in ro) mai au de vazut muuulte masini :twoup:

• 2 weeks later...