Jump to content

Sfat achizitie E90 - 320d (163 CP) - 2007 - Merita ?

Guest Shobo

Recommended Posts

Depinde,poate ai fost pacalit si tu.Eu am luat-o pe a mea de noua de la bmw din Germania deci stiu ca nu e marsavita.Acum dupa 4 ani are 95.000km dar am toate reviziile la reprezentanta si trecute in cartea de service cu data deci cine vrea sa o verifice are pe ce se baza.

Depinde,poate ai fost pacalit si tu.Eu am luat-o pe a mea de noua de la bmw din Germania deci stiu ca nu e marsavita.Acum dupa 4 ani are 95.000km dar am toate reviziile la reprezentanta si trecute in cartea de service cu data deci cine vrea sa o verifice are pe ce se baza.

eu am tras concluzia:numai masina ta are km reali :twoup:)

asta cu nr km e cu dus-intors. poti gasi masina ingrijita cu 200 000 de km care sa mearga mai bine ca una cu 60 000 alergata sa-i sara capacele. Vezi starea masinii, daca motorul nu are semne de uzura si merge frumos iar masina e ingrijita nu cred ca mai conteaza numarul de km. tu iei masina nu kilometrii. daca pana la urma gasesti o masina buna si care iti indica si kilometrii putini care sunt reali e si mai bine, o sa dormi mai linistit :twoup: Eu cand am plecat sa iau masina din germania am zis ca nu ma intereseaza numarul de km...masina sa mearga bine. E adevarat ca am fost incantat cand am gasit in torpedo-ul masinii toate facturile cu tot ce s-a schimbat masina de cand a iesit din fabrica....tot tot, am aflat si cand a avut pana si a chemat Adac ca sa ii faca roata si cand a mers in service la bmw sa schimbe becul de pozitie :)

ca sfat de achizitie:

1. Fa-ti o lista clara cu ce optiuni vrei sa aibe si nu face compromisuri (retrofiturile sunt destul de scumpe si nu ies ca din fabrica + costa bani+ TIMP).

2. du-te mai bine si ia-o din germania, iti zic din proprie experienta, am vrut sa mi iau si eu e90-ul de aici si dupa ce m-am intalnit cu vre 10 insi, m-am lasat pagubas. Toate masinile de aici merg cu motorina proasta ( majoritatea se zgarcesc cand e vb de cativa bani in plus la pompa), nu schimba consumabilele la timp, le alearga in nestire, etc... pe majoritatea masinilor trebuie schimbate piese ( cel putin la articulatii sigur).

Treaba cu km multi sau reali e o prostie, o masina bine intretinuta poate sa mearga la nesfarsit.

Daca ai noroc, o iei de la un prieten sau chiar de pe forum ( poti folosi optiunea search pt a vedea ce probleme a avut proprietarul la ea)

3. Daca iti iei masina din germania, fi atent sa o iei de la GMBH, nu o lua de la turci, polonezi, rusi, romani, mozambicani, papuasi, etc....

4. Cel mai important: nu te grabi sa-ti iei masina, cauta zi de zi pe mobile.ro ( eu personal am cautat 2 luni si 9 zile pana am gasit-o pe a mea)...iti garantez ca atunci cand o vei gasi o vei indragi mai mult decat o masina care o iei in pripa.

Bafta!