Jump to content

capace etrieri(merita)

ar85gyl

Recommended Posts

Mi-am montat capacele, cam mare deranj cu siliconul ala, nu prea pareau ca stau foarte solid si m-am cam manjit pe maini. :)

Mie imi plac foarte mult cum arata, o sa pun poze dupa ce spal masina, inca nu s-a intarit siliconul.

Edited by WLF

Mi-am montat capacele, cam mare deranj cu siliconul ala, nu prea pareau ca stau foarte solid si m-am cam manjit pe maini. :)

Mie imi plac foarte mult cum arata, o sa pun poze dupa ce spal masina, inca nu s-a intarit siliconul.

Asteptam poze!!!!

Hai sa pun cateva poze...

Calitatea capacelor m-a surprins.... ma asteptam sa fie de calitate mai proasta...

Sunt un model mai nou...(fiind mai multe modele)

http://img717.imageshack.us/img717/3896/20110426193733.jpg

http://img715.imageshack.us/img715/4559/20110426193821.jpg

Fata - spate

http://img62.imageshack.us/img62/2928/20110426193855.jpg

Le voi monta zilele astea...numai sa am putin timp...

Edited by 81rgl

Din astea am luat si eu, la fel ca tine ma asteptam sa fie mai naspa. A trebuit sa tai un pic din cele care le-am pus pe fata, ca sa vina bine pe etrier. Iar in legatura cu ce se discuta de racire etc., nici macar 25% din suprafata etrierului nu este ocupata de capac.

Daca nu schimbam azi cauciucurile, cred ca le montam fara sa mai dau rotile jos, am roti pe 19' si incapeau lejer printre spite ca sa le pot fixa.

Hai sa pun cateva poze...

Calitatea capacelor m-a surprins.... ma asteptam sa fie de calitate mai proasta...

Sunt un model mai nou...(fiind mai multe modele)

http://img717.imageshack.us/img717/3896/20110426193733.jpg

http://img715.imageshack.us/img715/4559/20110426193821.jpg

Fata - spate

http://img62.imageshack.us/img62/2928/20110426193855.jpg

Le voi monta zilele astea...numai sa am putin timp...

sincer?

jenant de placute(chiar sun FAINE!). si scrisul in relief ...

chiar peste asteptari. despre racire frane... cine merge pe pista? parca in romania nu sunt sosele bune! :popcorn:

:blush:

eu pe o masina am originale brembo si nu arata asa de bine :blush: . culoarea original pe a mea ... este albastru spre negru(lucioasa). :sleep:

asa ceva mi-ar place,unde gasesc. Rosu mi se pare tiganesc(parerea mea).

Exista si pe negru tot de la ei, dar din pacate un negru mat...daca ar fi dupa mine tot rosii as pune din cauza contrastului creeat, daca pui negru trebuie sa dai din papagal spunandu-le la prieteni ca ai frane brembo :)) pe cand la rosu te vor intreba ei pe tine daca ti-ai pus asa ceva .

LE: chiar acum mi-am comandat si eu un set sa vad ce e de capul lor...

Edited by flavius.paul

ma gandesc ca rosu da bine la jante de culoare neagra, nu stiu cum o sa arate la mine cu masina argintie si jantele tot argintii? O sa caut poze pe net sa vad cum ar arata in ansamblu.A fost o parere doar,care pot sa mi-o mentin sau sa mi-o schimb.Poate colegi care si-au luat vor posta aici poze cu toata masina in ansamblu,nu doar roata si poate m-as lamuri.

ma gandesc ca rosu da bine la jante de culoare neagra, nu stiu cum o sa arate la mine cu masina argintie si jantele tot argintii? O sa caut poze pe net sa vad cum ar arata in ansamblu.A fost o parere doar,care pot sa mi-o mentin sau sa mi-o schimb.Poate colegi care si-au luat vor posta aici poze cu toata masina in ansamblu,nu doar roata si poate m-as lamuri.

o parere:

daca ai jante sport se preteaza, daca ai jante clasice... nu cred ca isi au locul culori tipatoare(rosu/galben).

la porsche ... indifirent de clasic sau sport.... e porsche !

si la bmw ... daca iti place ... pune ce vrei!

Sa stii ca da Ok, eu am un e46 argintiu cu jante pe 18'' tot argintii, iar unul dinvechii proprietari a vopsit etrierii in acceasi nuanta de rosu si chiar arata bine...

Eu le-am luat ca sa maresc "size-ul" etrierului original ... la jante pe 18'' si anvelope de seria 5 pare micut si disproportionat.

rosu ... tine si de sport, de modelul masini si al jantelor.. nu e neaparat tiganesc.

mie-mi pare mare tiganie , exact ca M de pe masini sau orice alta emblema care nu are nici o legatura cu ce semnifica . Vb aici de un capac rosu , pe care scrie BREMBO , o firma care fabrica frane , lipit cu silicon peste etrier ,adica frana nu e brembo nici pe departe , de cand sunt considerate astea bun gust pe forumul asta ? :pirate: Cu atat mai mult cu cat sunt lipite si pe dacii logan si pe opel corsa 1995 . Nu vede nimeni penibilitatea ? FAcem caterinca de oameni care-si listeaza masinile la vanzare si au o emblema lipita si acum spunem ca sunt misto niste capace lipite pe etrieri pe care scrie brembo . :frantics: LA cat de prezente sunt pe piata toata lumea stie ca sunt niste fakeuri .Atunci care e rostul sa le purtam ?

Edited by Myx

mie-mi pare mare tiganie , exact ca M de pe masini sau orice alta emblema care nu are nici o legatura cu ce semnifica . Vb aici de un capac rosu , pe care scrie BREMBO , o firma care fabrica frane , lipit cu silicon peste etrier ,adica frana nu e brembo nici pe departe , de cand sunt considerate astea bun gust pe forumul asta ? :pirate: Cu atat mai mult cu cat sunt lipite si pe dacii logan si pe opel corsa 1995 . Nu vede nimeni penibilitatea ? FAcem caterinca de oameni care-si listeaza masinile la vanzare si au o emblema lipita si acum spunem ca sunt misto niste capace lipite pe etrieri pe care scrie brembo . :frantics: LA cat de prezente sunt pe piata toata lumea stie ca sunt niste fakeuri .Atunci care e rostul sa le purtam ?

Eu in primul rând am zis ca voi dezlipi sau sterge "Brembo" nu vreau sa para ca am pe masina ceva ce nu este, dar cand le-am primit erau in relief...

Myx poate mĂŁ Âştii mai bine din alte posturi sau forumuri care este parerea mea despre embleme M pe maÂşini non M. Nu suport nici mĂŁcar "scoch-u" ala carbon...

Aceste capace sunt doar de design (parerea mea) si tot la fel de fudul si parvenit pĂŁream in ochii altora dacĂŁ puneam Brembo adevarat pe o maÂşinĂŁ de 170cp de uz zilnic, adica le puneam degeaba...Âşi pânĂŁ la urmĂŁ tot de design...deci dĂŁdeam mai de porc plĂŁtind Âşi vreo 3.000 € dacĂŁ puneam originale ( pĂŁrerea mea...)

Zici ca sunt pe logan Âşi pe opel-uri din '95 ...

Ce zici tu era mai bine sa puna un sistem Brembo pe acele maÂşini de 70cp???

Pânã la urmã fiecare face ce vrea ºi ce Îi place cu maºina lui...

ªi comparaÞia cu un pachet M, este Într-adevãr aberantã...dar prefer sa pun asa ceva decât neste jante M replici doar de dragul de a avea jante M... Se mai discuta de siguranÞã mai in spate....astea (capacele) dacã se desfac se rup ºi le face praf janta, dar altceva nu se prea poate Întâmpla...pe cand dacã ÎÞi puºcã o janta"M" la peste 130km/h eºti cam PA ºi maºina de asemenea....