Jump to content

Mi-au furat stergatoarele

Romulus

Recommended Posts

Romulus, 'trebuie sa aiba', nu am cautat de E60 ca nu am E60 dar au un perete numai cu stergatoare.

111472[/snapback]

ti-au furat cu tot cu brate?

PS: stergatoare(lame) Bosch cele mai ieftine in Metro Militari

111877[/snapback]

E60 are stergatoare din alea "smechere" doar cauciuc care se indoaie. Sunt sigur ca stiti despre ce e vorba. Au originale la Bavaria cu 60 euro si la Augsburg au spus ca au la 170 lei, Valeo. Adica ce mi-e una, ce mi-e alta ca pret. Si daca e sa fac pe cineva bogat, nu fac pe Augsburg.

:blink: daca iti pui mai mici ce are ....iti sterge doar juma de parbriz... :)...serios acum...si eu cand cautam la E34 nu gaseam in metro carrefour.....dar ce are daca pui alta marime...e posibil sa nu se potriveasca in suruburile alea sau difera doar lungimea stergatorului ....? Edited by Cosminbad

Ce stergatoare bune ai gasit la E34? Unde? Thx!

111972[/snapback]

Eu am fost la OMV am luat stergatoare Champions cu 800 000 iar cand am ajuns la masina m am chinuit si eu si ala de la benzinarie vre o 20 de minute sa l punem pe cel de la sofer , abia pe urma ne am dat seama k suportul avea urechiusa aia invers :blink: :) :)

Merce intoarsa urechiusa aia ?????? , se gaseste suport normal ?????sau stergator care sa se potriveasca ???

Edited by vadim_braia

Exact problema mea. Urechea aia invers de pe partea shoferului. E standard la E34, cred ca altfel atinge in capota motorului.

De intors poate fi intoarsa, dar cred ca va atinge capota, deci e mai bine sa o lasam cum au pus-o nemtzii... Plus ca nu te incurca prea mult, ca banuiesc ca ai adaptorul ala de plastic... Sa vedem ce solutzii au gasit altzii...

Edited by MuadDib

eu nu le-am schimbat ....am si spus ...nu am gasit la E34 stergatoare in Metro si Carrefour ....o singura data mi-a adus cineva din Germania ...in cei 8 ani cand am avut masina in familie....in rest..ma rugam sa nu ploua...ca nu stergea de nici o culoare bine ....

Exact problema mea. Urechea aia invers de pe partea shoferului. E standard la E34, cred ca altfel atinge in capota motorului.

De intors poate fi intoarsa, dar cred ca va atinge capota, deci e mai bine sa o lasam cum au pus-o nemtzii... Plus ca nu te incurca prea mult, ca banuiesc ca ai adaptorul ala de plastic... Sa vedem ce solutzii au gasit altzii...

111978[/snapback]

Ce adaptor de plstic :blink: ??? k eu il am pe ala original la sofer pe care scrie BMW

Mai baieti, am fost la Metro Militari. N-au NICIO bucata Bosch AeroTwin. Doar Twin clasice. Pentru E60, stergatorul e unic, nu potriveste cu nimic altceva.

Am luat de la Augsburg, ultima bucata de Valeo VM351, pentru E60. Aparent sunt cele care sunt ambalate si de BMW pentru OEM, la pretul de 177 lei. Asta fiind ceva mai ieftin va fi setul "pentru furat". Cele originale care le voi lua de la BMW le voi lasa acasa pentru zile negre. In plus, daca nu ploua mult, le am pe cele vechi rau, le pun pe alea.

Cei de la Augsburg, au multe BOSCH AeroTwin, dar n-au 855S care conform sitului Bosch, ar fi pentru E60.

Daca cineva vede undeva Bosch AeroTwin 855S, sa-mi spuna si mie unde.