Jump to content

BMW E 28 GPL

Ciclistu

Recommended Posts

la pretenul meu pe E 28 tot cu motor de 2000 cmc ii consuma, citez ""in jur de 13,5-14 litri daca mai si trag un pic de el s-au daca mai trag o remorca dupa mine"" asta in oras, in afara nu l-am intrebat....oriucm GPL-ul ii 17.500 nu 35.500 ca si benzina, eu zic ca-i o investitie rentabila.

la pretenul meu pe E 28 tot cu motor de 2000 cmc ii consuma, citez  ""in jur de 13,5-14 litri daca mai si trag un pic de el s-au daca mai trag o remorca dupa mine"" asta in oras, in afara nu l-am intrebat....oriucm GPL-ul ii 17.500 nu 35.500 ca si benzina, eu zic ca-i o investitie rentabila.

111598[/snapback]

Rentabilqa ca pret , dar gandestete ce o sa pateasca motoru ala dupa cateva luni :blink:

ce-o sa pateasca dupa cuteva luni....

am un prieten care umbla toata ziua prin oras minim 100 km pe zi si nu se plange...acum no...

de-aceea am deschis acest subiect ca sa ascult mai multe pareri

mersi mult

111689[/snapback]

Cat costa ??? de curiozitate :blink:

eu am auzit de la o sg. persoana pe care am intrebat-o ca e 300 de euro

l-am mai intrebat pe cineva si mia zis in jur de 100 de euro

acum cel mai bine ii sa ma interesez, ca dupa povesti nu te poti lua, oriucm nu ma grabesc ca nu dispun de bani ca sa-mi pun GPL momentan

eu am auzit de la o sg. persoana pe care am intrebat-o ca e 300 de euro

l-am mai intrebat pe cineva si mia zis in jur de 100 de euro

acum cel mai bine ii sa ma interesez, ca dupa povesti nu te poti lua, oriucm nu ma grabesc ca nu dispun de bani ca sa-mi pun GPL momentan

111753[/snapback]

100 Euro nu are cum :blink:

las ca azi ma intalnesc cu un taximetrist ce si-a pus GPL pe Opel Vectra an 1994 si il intreb daca si-a pus instalatia de noua sau second-hand si in ce bani + omologarea.

am auzit ca instalatiile second-hand de GPL nu se mai pot omologa...

111764[/snapback]

pe tine probabil te intereseaza instalatie originala de bmw....iar cu gaz e clar ca iesi mult mai ieftin....numai ca o sa segmentezi motoru putin mai des...oricum ar fi e convenabil, pana la urma schimbi motoru cu tot... :blink:

Edited by sierra1771

dc. zici ca o sa segmentez motorul mai des ???

is multe masini care merg pe gaz si nu au treaba

nu m-ar interesa neaparat instalatie originala de BMW, acum sa vad...

111812[/snapback]

Asta e BMW !!!! nu e dacie sau cielo :blink:

stiu ca e BMW si toata lumea stie care e diferenta dintre un BMW si celelalte masini (majoritatea nu toate marcile), nu ma plang de consum, doar ca daca este posibilitate ca sa ma plimb si mai eftin de ce sa nu ma plimb...

oricum un BMW ramane un BMW indiferent de anul fabricatie...

parerea mea si sper ca si a altor persoane

Eu am avut GPL de cca 3 ani...noua a fost instalatia, 15 mil pe atunci...are demarajul, comparativ in secunde pana la 100km/h la motorul meu de 1800 aveam asa: gaz-22secunde, benzina-13secunde...cu roti de 15..adica poate aveam viteza mai mare...desi am verificat kilometrajul pe autostrada :blink:

Oricum se uzeaza mai rapid motorul..ca e ardere uscata...-remediu incetinitor-un ulei fff bun...eu am mers cca35.000 cu gpl si e ok...vezi ca mai bine-ti iei instalatie noua...ca sunt instalatii speciale pt injectia multipunct...cu un dispozitiv care suprima, la mersul pe gpl, alimentarea injectoarelor si pompa de benzina :)....nu-i ca la dacia pe carburatie..:)

Prin ardere uscata eu inteleg ca nu ai nici un lichid in cilindri...nu e decat amestec combustibil de aer si GPL....fata de arderea normala pe benzina unde se pulverizeaza in cilindri benzina in stropi fff fini, benzina care mai are si alte elemente (aditivi, pb, coloranti, etc).

Pt ca GPL-ul se introduce in motor printr-un dispozitiv numit difuzor, situat intre filtrul de aer si debitmetru, si e sub forma gazoasa....nu lichida cum e in butelia de gaz, comprimat sub presiune...

:blink:

Prin ardere uscata eu inteleg ca nu ai nici un lichid in cilindri...nu e decat amestec combustibil de aer si GPL....fata de arderea normala pe benzina unde se pulverizeaza in cilindri benzina in stropi fff fini, benzina care mai are si alte elemente (aditivi, pb, coloranti, etc).

Pt ca GPL-ul se introduce in motor printr-un dispozitiv numit difuzor, situat intre filtrul de aer si debitmetru, si e sub forma gazoasa....nu lichida cum e in butelia de gaz, comprimat sub presiune...

:blink:

112472[/snapback]

mersi tare mult pentru informatii

mersi tare mult pentru informatii

112505[/snapback]

Sunt informatii din experienta unui ex-GPL-ist....mie cand mi-a montat gpl-ul mi-au taiat gresit niste fire, astfel incat, cand treceam pe gaz nu mi se mai aprindeau stopurile pe frana...in loc sa opreasca pompa de benzina :)

tot ma gandesc la dezmembrare...se potriveste GPL-ul meu la tine, exceptand blocul acela de relee care suprima injectoarele...la mine are 4 relee...tie-ti trebuie cu 6 relee...in rest...am si verificarile facute...si a mers instalatia impecabil...chiar eram pe gpl cand am lovit masina :blink:

Edited by iulian518i