Jump to content

Al meu e36

cmn

Recommended Posts

Povestea a inceput prin decembrie 2009 la scurt timp dupa ce mi`am vandut fosta masina (o supernova). Am fost batut la cap de toti membrii familiei mele sa nu iau o astfel de masina ca e veche si asa mai departe. In ciuda acestor lucruri eu am luat masina asta. Situatia a inceput prost pentru ca nu am putut sa ajung cu ea pe roti acasa. Eram in cautare de pisici dinainte sa imi vand fosta masina. Cand am vazut o pe net cat de frumoasa era am zis ca tre sa fie a mea, cu toate ca am avut ezitari, dar pana la urma a fost sa fie a mea.

De cand am luat masina si pana azi am tot bagat bani in ea pana cand am adus o la stadiul actual. Nu are prea multe dotari dar sunt foarte multumit de ea.

Motor 1.8, abs, airbag in volan, trapa electrica, oglinzi electrice, faruri reglabile. Cam astea ar fi dotarile. As avea multe de povestit insa nu imi mai arde pentru ca mi s`a pus sa o vand. Mi`am dat seama ca nu imi permit masina asta, cu toate ca am bagat bani in ea, am schimbat cam toata mecanica pentru siguranta mea etc dar o dau pentru ca am nevoie de o masina mica de oras cu un consum cat se poate de mic. Pe viitor daca o sa fac bani, mi`as lua tot o pisica dar full si as vrea sa gasesc una impecabila pentru ca sunt masini foarte bune. M`am convins singur de treaba asta.

Acestea fiind spuse o sa atasez cateva poze.

Ciudat, nu imi uploadeaza pozele dar nu stiu de ce...

Edited by cmn

Pai e da nu stiu ce mi`a venit :)

Pana acu 2 saptamani eram obsedat cu masina asta da acu nu stiu ce m`a apucat. Incep sa vad si alte prioritati in viata probabil... Daca as avea bani in nici un caz nu as vinde o. As baga la bani in ea pana ar fi mai scumpa decat una noua dar...

Credema ca si mie imi pare foarte rau dar nu am ce face. Oricum daca nu imi iau banii si mai mult ca sigur nu o sa iau cat vreau, o pastrez :)

Nu consuma mult rau dar eu am nevoie de un consum mai mic. in oras imi ia cam 10, asa la drum intins consuma excelent. Am facut pitesti-bucuresti-pitesti cu 50 de ron :)

Edited by cmn

Pai daca pierd 1000 de euro la ea nu o mai dau man. Eu din cat am calculat, mi`a ajuns masina la 2800 de euro cu tot ce am bagat in ea. Vreau sa o dau cu 3000 da poate mai negociez. e masina buna nu e ca alte pisici omorate vai mama lor... oricum sunt constient ca nu iau banii astia dar incerc. Edited by cmn

Pai daca pierd 1000 de euro la ea nu o mai dau man.

ehe....te plangi de 1.000e?

daca adun toti banii bagati in masini imi luam vila cu piscina.

sa-ti fie rusine ca o vinzi.

faci taximetrie de vrei motor mic cu consum mic?nimeni nu prea mai are bani de benzina,dar exista metrou,autobuz.de ex daca plec de acasa dupa 6:40 dimineata iau metroul si ajung din militari in centru in 25 minute maxim.daca merg cu masina fac peste o ora si consum benzina aiurea,practic fac plecari de pe loc.

cat ai vrea sa consume?stii cat imi ia loganul 1.5dci de la servici?9 litri!!!

Pai nu se stie sigur ca o vand ma... Vreau doar sa vad cat iau pe ea. Mie imi place masina asta rau de tot dar am si eu nebunelile mele. Ai dreptate cu ce zici tu cu transportul in comun. Am auzit de unele 1.5 dci ca mananca 4 pe oras. Asta in Pitesti ca in Buc nu stiu. E clar ca cele diesel consuma mai putin. Stiu ca am numai tampenii in cap...

Pai nu se stie sigur ca o vand ma... Vreau doar sa vad cat iau pe ea. Mie imi place masina asta rau de tot dar am si eu nebunelile mele. Ai dreptate cu ce zici tu cu transportul in comun. Am auzit de unele 1.5 dci ca mananca 4 pe oras. Asta in Pitesti ca in Buc nu stiu. E clar ca cele diesel consuma mai putin. Stiu ca am numai tampenii in cap...

Gresesc eu, sau ai dat de bogdyy prin Pitesti si ati stat la taclale?

Gresesc eu, sau ai dat de bogdyy prin Pitesti si ati stat la taclale?

Cred ca :) :)

:))) nu am dat de bogdy, nu are nici o legatura. Mie imi place masina asta foarte mult, am fost chiar obsedat la un moment dat de ea dar m`am decis sa imi iau ceva cu care sa imi permit sa merg mai des.

Pai daca pierd 1000 de euro la ea nu o mai dau man. Eu din cat am calculat, mi`a ajuns masina la 2800 de euro cu tot ce am bagat in ea. Vreau sa o dau cu 3000 da poate mai negociez. e masina buna nu e ca alte pisici omorate vai mama lor... oricum sunt constient ca nu iau banii astia dar incerc.

pai ce mama ei de investitie ai facut tu in masina?

parca ziceai ca ai schimbat o gasca de piese. sau ai luat second?

Nu are nici o legatura cu bogdyy nimic din ce am zis mai sus ma. Ce aveti ma v`ati tampit? :))

scuze dar nu m`am putut abtine.

ma nu stiu cat de real e consumu de 4 dar eu totusi cred. In pitesti e posibil. Si daca ar fi sa o dau, senzatia de a avea un bmw e unica.

Nu au fost sh piesele.

Bine ma gata hai ca m`ati convins, nu o mai vand. Acum ziceti va place masina sau nu ? :)

Masina arata foarte bine, felicitari! Cand spui consum de 10% in oras, imi vine sa rad, eu am motor de 1,6 si imi ia in oras de la 13 in sus(nu chiar tare in sus) si pe deasupra sunt si somer momentan, dar nu as da masina pt nimic in lume. Ia si tine masina si nu te prosti ca ai investit bani dar mai ales suflet, si asta nu-l mai recuperezi. :)