Jump to content

vand BMW 320i 2004

silviudan

Recommended Posts

BMW 320i, an 2004, 6 cilindri, 170 CP, standard USA, stare ireprosabila(testare orice service), Xenon, proiectoare ceata, scaune incalzite fata, oglinzi electrice, volan multifunctional, AC, jante +cauciucuri iarna(1 iarna), cutie viteze manuala, 135 ooo km(reali !), 40 000 in RO, urmatorul schimb ulei+filtre peste 14 000 km.

Pret( negociabil): 10 200 E

Pozele cu "Adolph" sper sa le postez maine.

post-10146-1271876470_thumb.jpg

post-10146-1271876603_thumb.jpg

post-10146-1271876732_thumb.jpg

De curiozitate intreb ai dat un ochi pe autovit.ro /auto.ro sa vezi cum mai stau preturile?

No offense, dar la 11-12.000 se gasesc destule e90 320d, iar de la 12.000 chiar destul de dotate....

No offence

Aici te-ai grabit nitel, sunt acceptate ambele variante.. :)

http://www.merriam-webster.com/dictionary/offense

poti lua un 7000 datorita anului .

Cred ca datorita anului si un 8000E ar fi posibil.

Sunt curios si eu ce inseamna "standard USA".

Si dc vrei, da jos husele de pe scaune pt ca potentiali cumparatori sa-si faca o idee despre uzura lor.

Edited by r0n1n

poti lua un 7000 datorita anului .

Cred ca datorita anului si un 8000E ar fi posibil.

orect

Sunt curios si eu ce inseamna "standard USA".

Si dc vrei, da jos husele de pe scaune pt ca potentiali cumparatori sa-si faca o idee despre uzura lor.

Am ajuns si eu la adevarul asta(in jur de 8 000 E). Intr-o tara normala, pretul afisat de mine ar fi fost, probabil, cel

corect.

Multumesc pt. trezirea la realitate !

"standard US" este scris in certificatul DEKRA pe care l-am primit inainte de venirea masinii din Germ. Am vazut si

pe un topyk la seria 3. Consider ca este dintr-un lot fabricat pt. USA ?!

De curiozitate intreb ai dat un ochi pe autovit.ro /auto.ro sa vezi cum mai stau preturile?

No offense, dar la 11-12.000 se gasesc destule e90 320d, iar de la 12.000 chiar destul de dotate....

No offence

Aici te-ai grabit nitel, sunt acceptate ambele variante.. :twoup:

http://www.merriam-webster.com/dictionary/offense

Nu am vrut sa fac nici o corectura. Am vrut sa subliniez ca nu sunt ofensat !

Intr-o tara normala, pretul afisat de mine ar fi fost, probabil, cel

corect.

Multumesc pt. trezirea la realitate !

"standard US" este scris in certificatul DEKRA pe care l-am primit inainte de venirea masinii din Germ. Am vazut si

pe un topyk la seria 3. Consider ca este dintr-un lot fabricat pt. USA ?!

Poate intr-o tara anormala pretul pus de tine era cel corect, asa cum era romanica pana acum ceva timp preturi explodate la masini si case.

Si de curiozitate daca este facuta pentru USA are standardul mai ridicat sau sau mai gros sau mai lung? :twoup:

In rest bafta la vanzare super masinuta si mai ales un 6 in linie benzina ...super .