Jump to content

Cumpar airbag rotund volan e46

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Nu cred sĂŁ gĂŁseÂşti la banii ĂŁstia... ÂŞi eu sunt interesat de aÂşa ceva dar am gĂŁsit doar la 220€ cel mai ieftin.

BaftĂŁ oricum :twoup:

dee-low s-a cam jucat cu mine cu acel volan de M, desi i-am oferit cat a cerut...

Allex ti-am gasit airbag la un pret fff bun sau daca vrei volan (nu are comenzi) cu tot cu airbag la un pret ceva mai mic decat ai gasit tu airbag-ul rotund, negociezi cu Alin... ai PM

airbag rotund - 150E

da-l incoa,ca iti livrez banu' :)

cam asa am zis si eu la volanul acela de M pe care il vindeai si... ai zis "PASS"

asa zic si eu acum... "PASS"

imi pare rau... cauta in continuare :twoup:

airbag rotund - 150E

da-l incoa,ca iti livrez banu' :)

cam asa am zis si eu la volanul acela de M pe care il vindeai si... ai zis "PASS"

asa zic si eu acum... "PASS"

imi pare rau... cauta in continuare :twoup:

pai si de ce postezi atunci aiurea in topicul meu ?ca n-am inteles :)

sper sa nu se mai intample

nu-i topicul tau di-lou e topicul tuturor... tre s-accepti comentariile!

oricum, ti-a mirosit multa lume "jmekeria" din topicul in care vindeai volanu ala si coloana de directie... SPERAM SA NU SE MAI INTAMPLE!

on topic: airbag rotund: 300 de euro

Edited by Rhaziel

oricum, ti-a mirosit multa lume "jmekeria" din topicul in care vindeai volanu ala si coloana de directie... SPERAM SA NU SE MAI INTAMPLE!

amice,am scris in primul post ca pot sa ofer maxim 150 de euro....de ce imi oferi airbagul la pretul de 300 de euro ?sper ca alta data sa citesti tot topicul inainte sa postezi fantezii

Pot sa ofer maxim 150 de euro,nu am mai multi bani

valabil si pt alti flameri ca si joli si razil

mersi de intelegere

poate omu si-a dat seama ca-l vinde prea ieftin si s-a sucit, ce nu este dreptul lui sa faca asta? numai coloana de directie facea banii aia plus altele

amice,am scris in primul post ca pot sa ofer maxim 150 de euro....de ce imi oferi airbagul la pretul de 300 de euro ?sper ca alta data sa citesti tot topicul inainte sa postezi fantezii

Pot sa ofer maxim 150 de euro,nu am mai multi bani

valabil si pt alti flameri ca si joli si razil

mersi de intelegere

daca ai chef de bataie de joc mergi tata in alta parte... nu-ti da nimeni dreptul sa-ti bati TU joc de nik-ul unuia sau altuia

ai deschis un topic asuma-ti toate riscurile

am postat pretul la airbag-ul rotund pentru ca cineva postase mai sus in link in care airbag-ul se vindea cu 200E

eu am postat ca se poate vinde SI CU MAI PUTIN DE 200E, dar daca nu-ti dai seama de ce am postat , imi pare rau...

eu am primit oferte si de 350E pt un astfel de airbag si nu mi-a sarit mustarul asa, DE CE? (vei afla dand un mail la Bavaria...)

daca nu-ti bateai joc de noi cu acele topicuri cu "nu stiu ce volan este pt ca vreau sa-l vand" ---> "nu mai vand pt ca-l pun pe masina mea" sau "vand volan" ca apoi sa se schimbe in "schimb volan" si ca intr-un final "nu mai vand nimic"; acum aveai airbag cu FIX 150E

daca mai gasesc airbag la un pret sub 200E, tu vei fi primul anuntat; acum a fost altcineva anuntat, pt ca tu ai inceput cu stangul cand ai intrat pe acest forum...

bafta in continuare

p.s. daca vrei sa fii respectat, respecta...

''daca mai gasesc airbag la un pret sub 200E, tu vei fi primul anuntat; acum a fost altcineva anuntat, pt ca tu ai inceput cu stangul cand ai intrat pe acest forum...

bafta in continuare''

stai linistit...ca nu am eu nevoie de nimic de la tine,mai bine citeai ce a scris colegul ''srb_alex'' (mai sunt si oameni care folosesc creieru' pt. gandit nu pt. flame-uri )

ai fabulat destul mai sus :)

airbagul nu e pt mine,eu am masina completa :) m-a rugat baiatu' la care i-am vandut volanul acela pe care nu am vrut sa ti-l vand tie(scuza-ma ca l-am vandut la cine am vrut eu,nu la cine ai vrut tu :twoup: )sa ma interesez de un airbag sub 150 de euro

cine mai posteaza aici in afara obiectului topicului ,dam ''report post''

mai terminati cu provocarile ca nu v-a cerut nimeni sa veniti sa va certati in topic,si nu mai am de gand sa raspund la toti care se plictisesc de moarte duminica dupa-masa.

daca nu-ti bateai joc de noi cu acele topicuri cu "nu stiu ce volan este pt ca vreau sa-l vand" ---> "nu mai vand pt ca-l pun pe masina mea" sau "vand volan" ca apoi sa se schimbe in "schimb volan" si ca intr-un final "nu mai vand nimic";

la care se adauga acum si "airbagul nu e pentru mine" :twoup:

ti-am gasit airbag rotund la pretul oferit de tine...

daca te intereseaza da un PM

''daca mai gasesc airbag la un pret sub 200E, tu vei fi primul anuntat; acum a fost altcineva anuntat, pt ca tu ai inceput cu stangul cand ai intrat pe acest forum...

bafta in continuare''

stai linistit...ca nu am eu nevoie de nimic de la tine,mai bine citeai ce a scris colegul ''srb_alex'' (mai sunt si oameni care folosesc creieru' pt. gandit nu pt. flame-uri )ai fabulat destul mai sus :)

airbagul nu e pt mine,eu am masina completa :) m-a rugat baiatu' la care i-am vandut volanul acela pe care nu am vrut sa ti-l vand tie(scuza-ma ca l-am vandut la cine am vrut eu,nu la cine ai vrut tu :twoup: )sa ma interesez de un airbag sub 150 de euro

mai terminati cu provocarile ca nu v-a cerut nimeni sa veniti sa va certati in topic,si nu mai am de gand sa raspund la toti care se plictisesc de moarte duminica dupa-masa.

gigele... degeaba mai dai PM

acum am vazut ce ai scris aici... este bine ca ai TU creier, mult prea mult chiar... il tii la borcan sau la punga ?

cu asta am terminat postatul pe acest topic...

p.s. cine are nevoie de airbag rotund sa-mi dea PM...

ti-am gasit airbag rotund la pretul oferit de tine...

daca te intereseaza da un PM

bafta in continuare''

stai linistit...ca nu am eu nevoie de nimic de la tine,mai bine citeai ce a scris colegul ''srb_alex'' (mai sunt si oameni care folosesc creieru' pt. gandit nu pt. flame-uri )ai fabulat destul mai sus :)

gigele... degeaba mai dai PM

acum am vazut ce ai scris aici... este bine ca ai TU creier, mult prea mult chiar... il tii la borcan sau la punga ?

cu asta am terminat postatul pe acest topic...

p.s. cine are nevoie de airbag rotund sa-mi dea PM...

Cu cine vorbesti,ma desteptule ?singur ? :(

bravo di-lĂŁu, aproape ca m-ai facut sa rad cu semnatura... esti inteligent, ce sa zic... daca ai avea IQ-ul macar cati cai per Kg are masina ta... dar n-ai nici cati cai per Kg are a mea... (ma refer la Dacie) Edited by Rhaziel

Scuze pt offtopic insa tin sa MULTUMESC userului Adi_jol pt ajutorul dat in achizitionarea unui airbag rotund pt e46.Astazi am intrat in posesia airbagului si pot dovedi acest lucru prin avb-ul de la curier :twoup: Edited by ro_jamess

Scuze pt offtopic insa tin sa MULTUMESC userului Adi_jol pt ajutorul dat in achizitionarea unui airbag rotund pt e46.Astazi am intrat in posesia airbagului si pot dovedi acest lucru prin avb-ul de la curier :)

de ce nu-i multumesti pe pm ...postul tau nu are ce sa caute aici...ai un REPORT POST de la mine. :twoup:

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.