Jump to content

Vand M3

Ady 3

Recommended Posts

cat costa rca-ul si impozitul la masinuta asta? am auzit de niste sume cam mari.

Un casco in Romania cred ca ajunge cam la 2000+euro iar impozitul la 2000 RON+ nu stiu exact.

Dar pt unii merita pt altii nu

Impozitul e 1850 RON fix.. ca l-am platit eu..... :)

Cascao 2500 EURO la OMNIASIG...

mi se pare asa de mare ff mare impozitul mai ales ca e pt nimik :blink:

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Paco pt tine iti fac o reducere mai mare daca vrei :)

mersi muult ce sa zic.. de daca aveam bani ti-o luam de cand ai pus-o pe forum, cine vrea un M trebuie sa se gandeasca la intretinere nu la achizitie ...acolo e buba, si cum eu am talpa ff grea ,la drumurile noastre ar fi o problema...in afara de asta mi-ar fi foarte greu sa am un M in fata blocului si eu sa ma deplasez cu un diesel toata ziua cum fac acum :blink: dar nu imposibil :) la-s scoate cel putin seara la o plimbare pe Magheru....Unirii ..si pe Vacaresti un pic :)

Tre sa fie BMW+diferenta sau se poate si altceva?Mai ai vreun fel de nr valabile sau tb platita TPI? Din cei 35000km facuti de tine , cati ai facut in afara?

Se poate face si un schimb + diferenta depinde de ce masina dar cred ca ai o informatie gresita.

Masina nu mai are 30000 de km asta era in 2006 acuma are aproape 69000 km.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.