Jump to content

E46 330xi tuning

zixx

Recommended Posts

incerc la augsburg? oare au si la bavaria? am sunat, dar e prea tarziu si n-am mai gasit pe nimeni acolo.

10047[/snapback]

Din cate am inteles e numai ornamentul, nu? Aka "muffler-tip". Ala il gasesti si in targ si care mai de care modele. Nu mai stiu cat ajunge unul, dar nu vad ce are ala de la C&C in plus fata de cel de 100-200 de mii.

Din cate am inteles e numai ornamentul, nu? Aka "muffler-tip". Ala il gasesti si in targ si care mai de care modele. Nu mai stiu cat ajunge unul, dar nu vad ce are ala de la C&C in plus fata de cel de 100-200 de mii.

10057[/snapback]

probabil ca rezista mai mult in timp.

probabil ca rezista mai mult in timp.

10059[/snapback]

Eu mi-am pus pe un Cielo. Pe interior s-a murdarit normal, la fel s-ar fi murdarit si cel de la C&C. Pe exterior era cromat si in vreun an de zile nu a patit nimic. Chiar daca sare cromul de pe el intr-un an de zile, iti iei 10 de banii aia, deci 10 ani de zile.

10057[/snapback]

NU CUMPARATI PORCARIILE ALEA DIN TARG

intrati pe www.borla.ro si gasiti acolo tobe de care vreti :blink:

Zixx e simplu iti trebuie un DSC mai performat asta va inbunatati si conditile de franare.Dar eu zic si cum te cunosc puti si cred ca cand ai sa vezi si ai sa conduci noua serie 3 E-90 o sa-ti placa nu numai la aspect ci si la technica si mai ales ca va veni si un X.

NU CUMPARATI PORCARIILE ALEA DIN TARG

intrati pe www.borla.ro si gasiti acolo tobe de care vreti :blink:

10243[/snapback]

Daca imi arati si mie in ce consta diferenta intre ele, poate ma mai gandesc.

Si nu e vorba de evacuarea completa, ci doar un ornament. Toba in sine e tot cea dinainte.

Zixx e simplu iti trebuie un DSC mai performat asta va inbunatati si conditile de franare.Dar eu zic si cum te cunosc puti si cred ca cand ai sa vezi si ai sa conduci noua serie 3 E-90 o sa-ti placa nu numai la aspect ci si la technica si mai ales ca va veni si un X.

10255[/snapback]

Da, un tuning major ar fi achizitionarea noului 3 :blink:

Si nu e vorba de evacuarea completa, ci doar un ornament. Toba in sine e tot cea dinainte.

10317[/snapback]

O sa-ti rugineasca ornamentul ala...crede-ma am avut si eu si nu rezista mai mult de 3 luni :blink:

Ce imaginatie avem ! :)

E bine ca am lamurit si aceasta necunoscuta ! :)

9930[/snapback]

Pai eu zic ca merg schimbate in primul rand jantele ( incearca ceva pe 18" sau 19"). Apoi poti sa treci la caroserie. La E46 facelift cei de la Riegier au un complet fata,spate,praguri. Nu e nevoie sa scimbi spoilere pe fata si pe spate. Se adauga in plus unele la partea de jos a spoilerelor deja existente si imaginea se schimba complet.Ai si varianta sa le schimbi complet cu unele M3 look dar te costa mai mult. Mai vezi de un spoiler pe spate si pe luneta.Am atasat si un fisier Adobe cu oferta celor de la Rieger. Nu mai vorbesc ca masina din pliant are aproape aceiasi culoare cu a ta. Toata afacerea (mai putin jantele) te costa intre850 si 1400 de euro...depinde ce varianta folosesti.Si poti sa incerci chiar jantele din imagine...Breyton Magic...arata bine numai ca sunt cam scumpe...cele pe 19 sunt 445 euroi...iar pe 18"sunt intre 372 si 427 euro functie de latimea jantei (8.5 su 9).

Poti sa treci apoi la un ciptuning care pentru 330xi creste puterea la aproape 252 CP si momentul pe undeva pe la 320Nm. Asta cred ca-i in jur de 280-350 euro functie de firma...

Practic ce ti-am insirat mai sus sunt planurile mele pentru vara asta...vreau sa bag 4-5000 de $ in fiara mea si sper sa arate mai bine. :)

Si la anul poate vedem de o evacuare noua si ceva fineturi la interior... :blink:

Crezi ca-i de ajuns? :)

Acum o sa ma intrebi unde se pot face toate astea...asta-i si problema mea.Sper sa gasesc o firma de tuning care sa ma ajute sa-mi realizez proiectul

124.pdf

125.pdf

Pai eu zic ca merg schimbate in primul rand jantele ( incearca ceva pe 18" sau 19"). Apoi poti sa treci la caroserie. La E46 facelift cei de la Riegier au un complet fata,spate,praguri. Nu e nevoie sa scimbi spoilere pe fata si pe spate. Se adauga in plus unele la partea de jos a spoilerelor deja existente si imaginea se schimba complet.Ai si varianta sa le schimbi complet cu unele M3 look dar te costa mai mult. Mai vezi de un spoiler pe spate si pe luneta.Am atasat si un fisier Adobe cu oferta celor de la Rieger. Nu mai vorbesc ca masina din pliant are aproape aceiasi culoare cu a ta. Toata afacerea (mai putin jantele) te costa intre850 si 1400 de euro...depinde ce varianta folosesti.Si poti sa incerci chiar jantele din imagine...Breyton Magic...arata bine numai ca sunt cam scumpe...cele pe 19 sunt 445 euroi...iar pe 18"sunt intre 372 si 427 euro functie de latimea jantei (8.5 su 9).

Poti sa treci apoi la un ciptuning care pentru 330xi creste puterea la aproape 252 CP si momentul pe undeva pe la 320Nm. Asta cred ca-i in jur de 280-350 euro functie de firma...

Practic ce ti-am insirat mai sus sunt planurile mele pentru vara asta...vreau sa bag 4-5000 de $ in fiara mea si sper sa arate mai bine.  :)

Si la anul poate vedem de o evacuare noua si ceva fineturi la interior... :blink:

Crezi ca-i de ajuns? :)

Acum o sa ma intrebi unde se pot face toate astea...asta-i si problema mea.Sper sa gasesc o firma de tuning care sa ma ajute sa-mi realizez proiectul

10414[/snapback]

Daca doriti va ajut eu cu proiectele. Pot face rost si de Rieger si de Breyton printre altele...

Dar daca cineva este dispus sa dea intre 850-1400 Euro pt un spoilerpachet de M3 atunci nu e mai bine original? Care sti macar ca e 100%, primesti si faruri de ceatza, si spoilere si praguri, tot...

daca vreti detalii de preturi scrieti:)

Daca doriti va ajut eu cu proiectele. Pot face rost si de Rieger si de Breyton printre altele...

Dar daca cineva este dispus sa dea intre 850-1400 Euro pt un spoilerpachet de M3 atunci nu e mai bine original? Care sti macar ca e 100%, primesti si faruri de ceatza, si spoilere si praguri, tot...

daca vreti detalii de preturi scrieti:)

10420[/snapback]

Si cam cat ajunge pachetul M3( si ce contine)? Din ce stiam eu nu prea se potriveste de la M3 la E46 sedan. Stiu ca si sedan-ul avea la Automobile Bavaria o oferta pentru M3 look dar era putin diferita de cea originala de la M3...

Si cam cat ajunge pachetul M3( si ce contine)? Din ce stiam eu nu prea se potriveste de la M3 la E46 sedan. Stiu ca si sedan-ul avea la Automobile Bavaria o oferta pentru M3 look dar era putin diferita de cea originala de la M3...

10421[/snapback]

Pachetul M3 vine cam la 850 Euro plus 50-70 Euro transport pana la oradea.

Contine spoiler fatza cu plasa de aluminiu, faruri M ceatza, praguri M, diffuser M, spoiler spate. Nu contzine coditza de pe portbagaj...

Pachetul aerodinamic care il am eu pe masina (de M3 adica) se potriveste la toate E46 coupe, touring, sedan cu sau fara PDC...

Pai diferentza cea mai mare este ca difuserul din spate este pt toba normala nu dubla de m3...

post-167-1107207554_thumb.jpg

post-167-1107207572_thumb.jpg

Edited by RaZvY

10317[/snapback]

Nu suport alea din targ.Mi se par jenante.Eu mi-am luat doua de pe un 750IL.Sunt patrate si capetele sunt taiate pe diagonala.Arata mult mai bine decat stifturile alea din targ.Eu le-am facut negre ca si masina,parca mai bine arata decat cromate.Ce e misto,ca se sudeaza perfect,sunt facute special sa intre teava in ele si sa nu ramana spatiu.Alea din targ se prind cu surub pe teava.