Jump to content

noua mea masina e90

dacian san

Recommended Posts

Da, probabil adevarul e undeva la mijloc, ca peste tot :twoup: A mea ar costa cam 17k poate (samsarul meu o fi avut nevoie urgenta de bani atunci, cine stie), iar a ta cam 13-14k sa zicem... Intr-adevar nu prea conteaza, important e ca ne merg ambele impecabil :) Edited by rrayden

Pfuuu... deci cat te-a ajuns in total pana la urma?

Stai linistit ca navi profi+piele+xenon ii ridica pretul cu minim 2000 Euro :), dotarile se cam platesc la jumate de pret si la sh. Deci ati iesit amandoi cam la acelasi pret :twoup: corespunzator dotarilor.

Culoarea foarte frumoasa la exterior :) , la interior e prea deschisa pentru gusturile mele, va trebui s-o ingrijesti periodic.

off-topic:si eu am piele beige dakota la interior insa nu e chiar atat de greu de intretinut precum se crede. intr-adevar trebuia curatata mai des decat cea neagra insa nu e nu stiu ce...

on-topic : sa ai noroc de ea!

Daca te referi la ecranul din dreapta, difera in functie de tipul de navigatie (Business sau Professional).

si banuiesc ca tine si daca e benzina sau diesel :)

ce ziceti sa-i vopsesc etrierii rosii? ar da a taranism?

nu neaparat taranism,dar nu prea se integreaza in peisaj :twoup: adica masina nu are nici un element de tuning sa zic asa si jantele nu o prea ajuta pentru a-i vopsi in rosu... parerea mea.

si butonul din portbagaj pt ce e

ceva legat de carlig,am citit intr-o carte a masinii insa era in nemteste si nu am inteles prea bine.

14000 e in Germania+ bilet avion+nr si asigurare+motorina la intoarcere+taxa inmatriculare+alte si alte mici cheltuieli.

Eu mi-am luat acu 2 luni de aici din Rom (de la un samsar) un 320d 177cp din nov 2008, inmatriculata in Rom in apr 2009, 31k km, xenon, fara navigatie si piele... si totul a fost 15 mii fix. Ai luat-o tu prea scump sau eu prea ieftin? :twoup: Hmm stai ca lumea zice ca e pret bun la a ta... deci a mea e f dubioasa atunci, nu? :)

Daca e cheala...pretul e ok :) Daca are si dotari...si-ai dat banii astia pe ea...nu stiu ce sa zic :( Ai luat-o mult prea ieftin...31 000 km...ma-ndoiesc...dar nici mai mult de 100 000 nu avea cum sa faca intr-un an si ceva...oricum...dubioasa treaba :(

320d 177 cp, nov 2008...presupun ca-i modelu` cu facelift...

14000 e in Germania+ bilet avion+nr si asigurare+motorina la intoarcere+taxa inmatriculare+alte si alte mici cheltuieli.

Eu mi-am luat acu 2 luni de aici din Rom (de la un samsar) un 320d 177cp din nov 2008, inmatriculata in Rom in apr 2009, 31k km, xenon, fara navigatie si piele... si totul a fost 15 mii fix. Ai luat-o tu prea scump sau eu prea ieftin? :twoup: Hmm stai ca lumea zice ca e pret bun la a ta... deci a mea e f dubioasa atunci, nu? :)

Daca e cheala...pretul e ok :) Daca are si dotari...si-ai dat banii astia pe ea...nu stiu ce sa zic :( Ai luat-o mult prea ieftin...31 000 km...ma-ndoiesc...dar nici mai mult de 100 000 nu avea cum sa faca intr-un an si ceva...oricum...dubioasa treaba :(

320d 177 cp, nov 2008...presupun ca-i modelu` cu facelift...

Pai cum cheala? Am zis ca are xenon... Mai are senzori de parcare fata-spate, ploaie... Nu are navigatie deloc, radio-ul e cel mai simplu... da, nu are tare multe dotari, dar am luat-o pt motor mai ales.

Cat putea sa faca intr-un an si 3 luni? Si de ce ar da kilometrajul inapoi pt atata? In fine...

Nu e modelul cu facelift, ala e din 2009 doar... E motorul cu facelift in schimb (din a doua jumate a lui 2008 parca) :D

• 3 months later...
  • 4 months later...