Jump to content

[Dezmembrez] bmw seria 5 e39

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Esti cel mai neserios om ! Am primit de la tine suporti de pahare fata+spate intr-o stare deplorabila ! maine o sa iti fac o reclamatie pe forum cu dovezi clare !

si eu am luat de la el un volan dar arata destul de ok. Ce-i drept era murdar dar l-am sters eu si a fost ok. In ce sens deplorabil ? Sunt rupte sau sparte ?

Esti cel mai neserios om ! Am primit de la tine suporti de pahare fata+spate intr-o stare deplorabila ! maine o sa iti fac o reclamatie pe forum cu dovezi clare !

si eu am luat de la el un volan dar arata destul de ok. Ce-i drept era murdar dar l-am sters eu si a fost ok. In ce sens deplorabil ? Sunt rupte sau sparte ?

cel de pe fata este rupt pe jumatate si nu sta inchis .. iar cel de pe spate nu are decat loc pentru un pahar .. celalalt e lipsa .. + ca aman2 sunt sparte in 10 bucati.. imi pare rau ca momentan sunt la facultate si nu pot sa descarc pozele din telefon sa vedeti in ce stare sunt .. poate in weekend cand ma duc acasa o sa pun si pozele ... , Faza care ma deranjat este ca nici macar nu a trimis totul complet , macar daca trmimetea bucatile sparte poate le refaceam cumva .. dar mi le-a trimis incomplete.. deci nu se pune problema deteriorarii de la curier..

ticuta14 , macar fi om si recunoaste cum ai trimis suporturile ! nu iti doresc decat de cei 100 lei care i-ai primit in schimbul suporturilor sa iti cumperi medicamente !

salut

am si eu nevoie de urmatoarele:

-suport magazie cd

-tweetere usi fata (cele de langa aerisitoare nu cele de la oglinzi) - 2 buc

-tweetere usi spate - 2 buc

-inele crom ceasuri bord daca ai vreun bord praf si are inele

-elemente ajustare far facelift tot asa daca ai faruri lovite si au elementele bune - 2 seturi

multumesc

Edited by Gymmy

sal , mai ai telefonul complect cu toata instalatia?

eu am tot observat ca tot timpul dupa ce intreaba cineva de ceva repede intrebi si tu ! Daca te uiti vreo 3 posturi mai sus am intrebat inaintea ta de acelasi lucru ! Eu zic sa stai la rand ! Fara suparare dar nu e primul topic la care faci asa daca vrei iti dau si un exemplu.

eu am tot observat ca tot timpul dupa ce intreaba cineva de ceva repede intrebi si tu ! Daca te uiti vreo 3 posturi mai sus am intrebat inaintea ta de acelasi lucru ! Eu zic sa stai la rand ! Fara suparare dar nu e primul topic la care faci asa daca vrei iti dau si un exemplu.

ba da ce te agiti asa ?chiar sunteti stresanti, fiecare are dreptul sa intrebe , sunt destule anunturi pe forum pt toti. acuma nu mai am voie nici sa intreb ? scrie undeva k e rezervat pt cineva anume ? eu cred k fiecare intreaba si o sa il ia cel care da primul comanda si bani

sincer esti cam oparit , nu stiu dc va agitati asa tu si prietenul tau de mai sus pt o simpla intrebare !

daca ma intereseaza ceva intreb chiar daca ai intrebat u inainte ! u ai intrebatt pt tine eu am intrebat pt mine !

chiar am tot tacut de mult k am mai vazut faze dinastea , mai ales pe la donati , uni din voi credeti k toate sut doar pt voi !

Fiecare are dreptul sa intrebe! fara sa se oftice dinastia k tine :-j

sal sunama mai bine sa vb exact ca pe net nu prea mai am timp de stat 0745490447

ba da ce te agiti asa ?chiar sunteti stresanti, fiecare are dreptul sa intrebe , sunt destule anunturi pe forum pt toti. acuma nu mai am voie nici sa intreb ? scrie undeva k e rezervat pt cineva anume ? eu cred k fiecare intreaba si o sa il ia cel care da primul comanda si bani

sincer esti cam oparit , nu stiu dc va agitati asa tu si prietenul tau de mai sus pt o simpla intrebare !

daca ma intereseaza ceva intreb chiar daca ai intrebat u inainte ! u ai intrebatt pt tine eu am intrebat pt mine !

chiar am tot tacut de mult k am mai vazut faze dinastea , mai ales pe la donati , uni din voi credeti k toate sut doar pt voi !

Fiecare are dreptul sa intrebe! fara sa se oftice dinastia k tine :-j

Eu zic, ca....forumul are niste reguli mai ales la donatii ! Daca gresesc sper sa ma corecteze vreun moderator. Daca nu te conformezi acelor reguli atunci esti liber sa cauti anunturi tu in alta parte, cat despre ce tine de mine cred ca am respectat acele reguli destul de bine. Cred ca stii vb aia: daca iti zice 1......apoi al 2-lea.....deci......trage tu concluzia singur ! Nu te mai comporta ca un copil si citeste inainte sa scrii prostii !

regulile de care zici u sunt la donati (k acolo sunt tigani dinastea cum faci si u aici la un simplu anunt,crezand k esti la donati si k toti trebuie sa stea la codada pana le aprobi u k nu te mai intereseaza o piesa si poate sa intrebe altul) si poti fi sigur k u te comporti k un copil :twoup:) k repede te ai ofticat k am intrebat si eu ! chiar nu inteleg de unde ai scos u regulile astea ! omul vrea sa isi vanda piesele , cine este interesat de o piesa intreaba ! nu stau in fata la calculator sa astept sa iti raspunda tie apoi sa pun eu intrebarea !

chiar poti fi mai serios si matur , nu cred k am gresit cu absolut nimika k am intrebat ! fiecare intreaba , si fiecare poate primi raspunsuri diferite! deci eu nu astept sa iti raspunda tie pt k raspunsul care til da tie chiar nu ma intereseaza !

iar pe viitor nu te mai agita asa , daca crezi k nu iti ajung piesele si tie frica sa nu le ia alti inaintea ta atunci vorbeste cu vanzatorul si spunei lui k u ai intrebat primul! chiar ezagerati la faze dinastea

Mai baiatule varsta se reflecta si in comportamentul tau. Cat despre vanzator nu sunt ofticat stai linistit ! Am vrut volanul l-am luat inaintea ta asa ca.....nu prea ma intereseaza comentariile tale...faci cum vrei insa nu sunt singurul care ti-a zis ca te bagi peste unul si altul. Daca ziceam numai eu hai fie eu eram cel care se oftica, insa dupa ce ti-a mai zis unul...stii tu cum e vb aia: iti zice unul ca esti beat...treci cu vederea dar daca iti zice si al 2-lea te duci si te culci. Din acest moment nu mai am ce discuta cu tine, din cate imi aduc aminte topicul e pt vanzarea unor piese !

hai lasa k esti varza , eu am intrebat de volan , nu am fost disprat sa il iau si nu fac concurs cu nimeni sa cumpar eu primul! sunt destule piese pt toti! si nu cred k varsta conteaza, sincer u ai ceva probleme la cap de te ai ofticat asa pt o simpla intrebare! eu intreb cnd am eu chef , daca u ai intrebat primul e treaba ta si iti astepti raspunsu iar eu il astept pe al meu. chiar nu inteleg dc esti asa oparit si imi zici mie de varsa si comportament . lasa figurile tale de timisoara si comportate civilizat fara besini dinastea k nu ma impresionezi cu nimika! daca taceai si nu te ofticai asa k am intrebat si eu dadeai dovada de om intreg la cap , dar asa se vede k iti cam lipsesc multe!

salut

am si eu nevoie de urmatoarele:

-suport magazie cd

-tweetere usi fata (cele de langa aerisitoare nu cele de la oglinzi) - 2 buc

-tweetere usi spate - 2 buc

-inele crom ceasuri bord daca ai vreun bord praf si are inele

-elemente ajustare far facelift tot asa daca ai faruri lovite si au elementele bune - 2 seturi

multumesc

din pacte nu am nimic din ce iti trebuie

hai lasa k esti varza , eu am intrebat de volan , nu am fost disprat sa il iau si nu fac concurs cu nimeni sa cumpar eu primul! sunt destule piese pt toti! si nu cred k varsta conteaza, sincer u ai ceva probleme la cap de te ai ofticat asa pt o simpla intrebare! eu intreb cnd am eu chef , daca u ai intrebat primul e treaba ta si iti astepti raspunsu iar eu il astept pe al meu. chiar nu inteleg dc esti asa oparit si imi zici mie de varsa si comportament . lasa figurile tale de timisoara si comportate civilizat fara besini dinastea k nu ma impresionezi cu nimika! daca taceai si nu te ofticai asa k am intrebat si eu dadeai dovada de om intreg la cap , dar asa se vede k iti cam lipsesc multe!

anunt valabil :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.