Jump to content

[Dezmembrez] bmw seria 5 e39

Recommended Posts

salut

am si eu nevoie de urmatoarele:

-suport magazie cd

-tweetere usi fata (cele de langa aerisitoare nu cele de la oglinzi) - 2 buc

-tweetere usi spate - 2 buc

-inele crom ceasuri bord daca ai vreun bord praf si are inele

-elemente ajustare far facelift tot asa daca ai faruri lovite si au elementele bune - 2 seturi

multumesc

din pacte nu am nimic din ce iti trebuie

up

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Topicul va fi inchis 10 zile pentru nerespectarea regulilor din sectiunea de MP. Este obligatie fiecarui user care posteaza in sectiunea de MP sa citeasca si sa respecte regulile specifice sectiunii.

Este permis un singur UP la 7 zile, indiferent de motiv.

Nu este permisa deschiderea mai multor topicuri pentru vanzarea acelorasi chestii. Toate produsele similare trebuie gruopate intr-un singur topic.

7. Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. Sunt considerate UP-uri si actualizarile de stocuri, noi produse, sau postarea de poze in intervalul celor 7 zile. Din acest motiv, topicurile trebuie sa contina cat mai multe informatii inca de la deschiderea lor.

Redeschiderea topicurilor inchise la MP.

Topicurile vor fi redeschise DOAR la solicitarea initiatorului, in urma unui report trimis DUPA expirarea sanctiunii. Obligatoriu in report se va trimite un link catre topic, altfel solicitarea nu va fi luata in considerare. Este interesul si obligatia vanzatorului sa solicite deblocarea anuntului dupa expirarea sanctiunii.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

salut. ma intereseaza MID-ul central ala de sub casetofon. eu am dar nu e compatibil cu bordul meu. mi-ar trebui unul model cum am vazut la tine in poze. da-mi un pret te rog.

P.S. imi cer scuze daca s-a vandut deja si am deranjat degeaba dar mia fost groaza sa citesc tot ce sa scris pana acum pe acest post... :twoup:

salut. ma intereseaza MID-ul central ala de sub casetofon. eu am dar nu e compatibil cu bordul meu. mi-ar trebui unul model cum am vazut la tine in poze. da-mi un pret te rog.

P.S. imi cer scuze daca s-a vandut deja si am deranjat degeaba dar mia fost groaza sa citesc tot ce sa scris pana acum pe acest post... :twoup:

mai este mid-ul pret 50 euro 0745490447 sau apolzan_petru

mai este mid-ul pret 50 euro 0745490447 sau apolzan_petru

salut. in 31.07.2010 o sa vin sigur in sibiu la o festivitate la Academia Fortelor Terestre si atunci te sun, sa nu il mai trimiti prin posta. daca e ok asa scrie-mi un raspuns pe forum. mersi mult de tot.

instalatia de spalat farurile o ma iai? si la ce pret?

maneta de la stergatoare la ce pret?

instalatia de spalat farurile nu o mai am, maneta o am la 50 lei

este maneta pt stergatoare cu butonul pt spalatorul de faruri da?

da da

instalatia de spalat farurile o ma iai? si la ce pret?

maneta de la stergatoare la ce pret?

instalatia de spalat farurile nu o mai am, maneta o am la 50 lei

este maneta pt stergatoare cu butonul pt spalatorul de faruri da?

da da

perfect ,poti sa-mi pui si mie o poza sa vad si eu in ce stare este?

poza ceruta cu maneta de la stergator plus alte poze cu piese

post-35250-1278425107_thumb.jpg

post-35250-1278425114_thumb.jpg

post-35250-1278425120_thumb.jpg

post-35250-1278425126_thumb.jpg

post-35250-1278425131_thumb.jpg

post-35250-1278425138_thumb.jpg

post-35250-1278425144_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.