Jump to content

Cumpar cric E39

Recommended Posts

Cum spune si titlul vreau sa achizitionez un cric pentru un BMW E39.

an eu originale si aproape noi 180lei+tarnsportul. 0752554487

asa ceva se vinde cu 50 ron

ce va place unora sa va bagati aiurea mai aveai putin si spuneai ca este donatie,lasa-l pe om sa isi vinda marfa

nici de dacie nu e 50 ron,cumpara tu cu banii astia si apoi vinde l noua cu 30

unora sa va bagati aiurea mai aveai putin si spuneai ca este donatie,lasa-l pe om sa isi vinda marfa

eu chiar am luat cu 50 ron cheie roti , cric si suportul ala de roata de la unclej . Poti sa vii sa le vezi la mine in portbagaj .

Si tot 50 ron e listata o oferta pe un topic al unui user care dezmembreaza .

deci cum e cu bagatul ala in seama ...

poate la tine la Bacau acolo e mai scump .....

Edited by Myx

unora sa va bagati aiurea mai aveai putin si spuneai ca este donatie,lasa-l pe om sa isi vinda marfa

eu chiar am luat cu 50 ron cheie roti , cric si suportul ala de roata de la unclej . Poti sa vii sa le vezi la mine in portbagaj .

Si tot 50 ron e listata o oferta pe un topic al unui user care dezmembreaza .

deci cum e cu bagatul ala in seama ...

poate la tine la Bacau acolo e mai scump .....

eu simbata am vindut un cric pt E46 si coarba dar erau noi nefolosite la 150 lei deci la 50 de lei nu le-as vinde niciodata,oricum pe aici este plin de amatori de chiripiruri si vor piese pt BMW mai mici ca cele de dacie second hand,sa fim seriosi

eu simbata am vindut un cric pt E46 si coarba dar erau noi nefolosite la 150 lei deci la 50 de lei nu le-as vinde niciodata,oricum pe aici este plin de amatori de chiripiruri si vor piese pt BMW mai mici ca cele de dacie second hand,sa fim seriosi

tot noi am luat si eu , amatori de chilipiruri ar trebui sa fie o specie sau cum ? Sau astia cu BMw ar trebui sa plateasca oricat in ideea ca nu au Dacie, si apropos de chilipir , am platit cat mi-a cerut . Cred ca am sa-mi pierd respectul de sine ca am cumparat o piesa mai ieftina decat ar trebui sa coste ..

Edited by Myx

pai dai tu omului pe al tau cu 50lei daca zici ca asta e pretu. doar tu iti cumperi altul ca la voi e mai ieftin

Ce suparati sunt baietii strici piata .... :twoup:

:)

E un amarat de cric, totusi daca s-ar vinde la 50 de lei va-ar strica afacerile?

daca e un amarat de cric de ce nu iti da lumea unu gratis

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.